İMAMOĞLU HAVLU MU ATIYOR?

İMAMOĞLU HAVLU MU ATIYOR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuyu biliyorsunuz.. Sosyal medyada paylaşılan ve tıklım tıklım dolu olarak görüntülenen İETT otobüsü fotoğrafı İmamoğlu’nu siyasetten soğutacak hatta kaçıracak nitelikle.

Konu ile ilgili eleştiriler epeyce yoğunlaşınca bakın neler söylemiş İmamoğlu:

“Süreci araştırdık. Metrobüs hattında 52 durak var, Beylikdüzü’nden Söğütlüçeşme’ye kadar… Bahsedilen hatla aynı saatte 65 kişi kullanmış metrobüsü! Görüntüleri izlerken kanım dondu. Maça gitmiyorlar, sabah namazına gitmiyorlar, pazar günü iş güç de yok. Bu otobüse (146 Boğazköy-Bakırköy) aynı saatte geçen hafta bir kişi ve bu hafta 71 kişi binmiş. Eğer siyaset buysa lanet olsun siyasete! Dünya değişti ama kafalar değişmedi…”

Bu cümleleri kurarken ve siyasete lanet ederken bir kurguyu ve senaryoyu işaret ediyor İmamoğlu. O’na göre bu sefer normal bir sefer değil. Birileri özellikle böyle bir iş için organize olmuş ve bindirme kıtalar oluşturarak  otobüse bindirmiş ve adından da görüntüleri çekip yayınlamış.

Ey İmamoğlu!..  Senin söylemek istediğini hadi kulağın duymuyor da vicdanında mı duymuyor? Her gün televizyonlardan bağır bangır yayınlar yapıldığı ve sosyal mesafe olarak bir buçuk metre uyarısı yapıldığı halde, sırf sen siyasi yara balasın diye hangi akıllı insan bu riski göze alır da tıkış tıkış otobüse biner.

Hangi komplocunun” haydi arkadaşlar, İmamoğlu’nu zor durumda bırakmak için falan saatte falan durakta buluşuyor ve şu nolu metrobüse biniyoruz” çağrısına   atlar ve senaryoyu vizyona sokar.

İmamoğlu aslında “siyasete lanet olsun” derken doğru söylemiş. Böylesine özel ve zorlu günlerde bile siyaset düşünenlerin ve hatayı kabul etmeyip muhalifleri itham ve zan altında bırakan siyasete de bunu yapanlara da lanet olsun diyoruz bizler de.

Yok yok.. Sen yapamayacaksın ve beceremeyeceksin bu işi İmamoğlu… dediğini yap ve siyasete lanet olsun söylemini havada bırakmayıp havlunu at ve çekil müteahhitlik bürona.