İLİMİZE BESİ ORGANİZE BÖLGESİNİ KAZANDIRACAĞIZ

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, Borsanın aralık ayı meclis toplantısında üretimi yapılacak olan yerli otomobilin 123'üncüsüne talip olduklarını söyledi. öte yandan toplantıya katılan Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, Borsanın hazırladığı hayvan pazarı modernizasyonu projesinin ajans tarafından başarılı bulunduğunu söyledi.

İLİMİZE BESİ ORGANİZE BÖLGESİNİ KAZANDIRACAĞIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Ticaret Borsası’nın  Aralık ayı meclis toplantısı yapıldı.2019 yılının son meclis toplantısına borsa başkanı Mehmet ali Dumandağ’ın yanı sıra, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu’da katıldı.

DUMANDAĞ: “EN KISA ZAMANDA İLİMİZE BESİ ORGANİZE BÖLGESİNİ KAZANDIRACAĞIZ”

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ,2019 yılında borsa olarak yaptıkları çalışmaları anlatarak, “Besi Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili çalışmalar devam ediyor bununla ilgili sayın genel sekreterimizle alakalı toplantılarda bir araya geliyoruz. Besi organize sanayi bölgesi ile ilgili çalışmaları son aşamaya getirdik ve bakan yardımcımızla görüştük en kısa zamanda ilimize Besi Organizesini kazandıracağız” diye konuştu.

DUMANDAĞ: “23’ÜNCÜ YERLİ OTOMOBİLİ ELAZIĞ’A GETİRECEĞİZ”

Yerli otomobil tanıtımına katıldıklarını ifade eden Mehmet Ali Dumandağ, seri üretime geçildiğinde 123’üncü üretilecek olan otomobile borsanın talip olduğunu söyleyerek, “Resmi kurumlara gereken başvuruları yaptık inşallah biz o aracıda alıp Elazığ’a getireceğiz ve o araçla kalmayıp  inşallah daha çok sayıda araç alıp Elazığ’a getireceğiz” dedi.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu,hayvan pazarı modernizasyonu projesinin ajans tarafından başarılı bulunduğunu söyleyerek, “Bu başarıyla alakalı ben öncelikle Ticaret Borsamızın Yönetim Kurulu Başkanına, değerli Meclis Başkanına ve değerli çalışanlara. İnşallah bu projemiz ile birlikte Elazığ’da ki canlı hayvan borsası ve mevcut hayvan pazarının iyileştirilmesi ve modernizasyonuyla ilgili ihtiyacı daha somut olarak görmüş olacağız ve bu konunun idari ve mali anlamda ekonomik yönünü değerlendirmiş olacağız ve bu gerçekten yatırım öncesi doküman niteliğinde olacak inşallah bu çalışmayı tamamladıktan sonra da gerek ajansımızda gerek bakanlığımızın farklı programlarında bunu hayata geçirme fırsatı bulacağız” ifadelerinin kaydetti.