İLÇELERE ''HASTANE'' HİZMETİ

Erkan BAY/Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Cahit Polat,Elazığ'ın ilçelerinde yapılan hastaneler ile ilgili Elazığ Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

İLÇELERE ''HASTANE'' HİZMETİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Elazığ Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada,’’ Arıcak ilçemizde yapılan hastane çok yakın bir zaman da bitecek ve hizmete girecek. Yine Keban ilçemizde bir hastane çalışmamız var.Yine 10 yataklı bir hastane düşünüyoruz.’’dedi.

Doç.Dr.Polat yaptığı açıklamada,’’Arıcak ilçemizde yapılan hastane çok yakın bir zaman da bitecek ve hizmete girecek.1 ay gibi bir süre kaldı.Sağlık alanında ihtiyacı olan bütün ilçelerimiz de hastane yapılması için çalışmalar devam ediyor.’’diye ifade etti.

ARICAK İLÇESİNE 10 YATAKLI HASTANE

Arıcak ilçesine yapılan ve yakın bir zaman da hizmete girecek hastane hakkında açıklamalarda bulunan Doç.Dr.Cahit Polat,’’Arıcak ilçemize yapılan hastane 10 yataklı olacak.Her türlü donanıma sahip ve en yeni  tıbbi cihazlar ile hizmet verecek.Alacakaya,Arıcak,Bükardı ve Üçocak’ta   o bölge de hastane olmadığı için eksiklikler meydana geliyordu.Şimdi bu hastane ile birlikte o bölge de çok rahatlayacak.’’şeklinde konuştu.

ARICAK,ELAZIĞ’A UZAK OLMASINDAN DOLAYI HASTANENİN YAPILMASI GEREKİYORDU

Doç.Dr.Polat,’’ Hastanenin yer teslimi yapılmıştı.Çalışmaların yüzde doksanı bitti.Bu hastane için büyük bir gayret gösterdik.Çünkü bildiğiniz gibi  Arıcak,Elazığ’a uzak olmasından dolayı hastanenin yapılması gerekiyordu.İnşallah iyi bir sağlık hizmeti vereceğiz. O bölgelerde yaşayan vatandaşlarımız için çok önemli bir hizmet.’’dedi.

KEBAN İLÇESİNEDE 10 YATAKLI HASTANE YAPILACAK

Palu-Kovancılar arasındaki hastane çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Doç.Dr.Polat,’’Çalışmalar bu hastanemiz için devam ediyor.Yine Keban ilçemizde bir hastane çalışmamız var.Yine 10 yataklı bir hastane düşünüyoruz.Bu konuyla alakalı çalışmalarımız devam ediyor.İlerleyen zamanlar da inşallah daha iyi hizmet vereceğiz.’’diye konuştu.

ALACAKAYA’DA YER ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Cahit Polat,’’Alacakaya’ da hastane yapmak için yer çalışmalarımız başladı.Eğer uygun bir yer bulursak hastane çalışmalarımız başlayacak.Kısacası ilçelerimiz de bulunan vatandaşlarımıza en iyi sağlık hizmeti vermek için mücadele ediyoruz.’’dedi.

KARAKOÇAN’A 2’İNCİ BİR 112 ACİL İSTASYONU DÜŞÜNÜYORUZ

Doç.Dr.Polat,’’Karakoçan ilçemize 2’inci bir 112 acil istasyonu kurmayı düşünüyoruz. Karakoçan ilçemizde 112 istasyonu için yerimiz var.Oraya personel planlıyoruz.Yakın bir zaman da hizmete girecek.’’dedi.

KARAKOÇAN HASTANEMİZ HİZMETE BAŞLADI

Doç.Dr.Cahit Polat,’’Karakoçan ilçesine yapılan hastane hizmete başladı.Oldukça modern bir hastane oldu.Karakoçan’a hayırlı olsun.Elazığ sağlıkta önemli bir konumda.Sadece merkezimiz değil,ilçelerimiz de sağlık konusunda sıkıntı yaşamıyor.’’dedi.

YAZIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinin hizmete girmesi ile birlikte kapanan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi içinde açıklamalarda bulunan Doç.Dr.Polat,’’Hastanenin bir kısmının okul olması yönünde yazışmalar devam ediyor.Henüz net bir gelişme yok.İlerleyen zamanlarda belli olacak.’’dedi.