İlahi Selahattin Bey!

Temsilcimiz Elaziz Belediyespor'a 2-0 yenilerek zirve yarışında yara alan Kırşehir Belediyespor'un Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, maç sonu yayıncı kuruluşa trajikomik açıklamalarda bulundu

İlahi Selahattin Bey!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’un 21. Haftası’nda Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor sahasında karşılaştığı Kırşehir Belediyespor’u 2-0’la geçti ve yeniden üst sıralara mesaj gönderdi.

Kritik bir maçı kazanan temsilcimiz, rakip Kırşehir Belediyespor’a da kuyruk acısı bıraktı. Maçın ardından yayıncı kuruluş TRT Kurdi’ye açıklamalarda bulunan Kırşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, bir takım nasıl komik duruma düşürülür? sorusuna adeta yanıt verdi.

ZEYTİNYAĞI MİSALİ!

Maç boyunca hakemin her düdüğüne itiraz eden, kendisi yetmezmiş gibi teknik heyetini ve futbolcularını da hakeme itiraza teşvik eden Dinçel, hırsında ne yapacağını bilemedi ve sağa sola saldırdı. Bir ara saha sorumlusu Cihan Erdim’le de münakaşaya giren genç çalıştırıcı, maç sonu Elaziz Belediyespor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş’a bir hocanın ağzına yakışmayacak şekilde, “Futbolcularına yatarak oynamamayı öğret” dedi. Fair – Play kurallarından bir haber olan zatı muhterem, bir pozisyonda takımımızın centilmence topu dışarı bırakmasının ardından topun taç atışından sonra Elaziz Belediyespor’a iadesine de müsaade etmedi. Tüm bu yaptıkları yetmezmiş gibi beyefendi maç sonu yayıncı kuruluşa verdiği demeçte zeytinyağı gibi üste çıktı.

SEMT SAHAYMIŞ DA, RAKİP YATIYORMUŞ DA…

Buraya lider olarak geldiklerini söyleyen Selahattin Dinçel’in trajikomik açıklaması şöyle; “Bugün mağlubiyetle ayrıldık maalesef. Sahada mağlubiyet var ama bu şekilde mağlubiyeti kabullenemiyoruz. Bu gördüğünüz atmosfer büyük takımların oynayacağı bir atmosfer değil. Bir semt sahasında büyük yatırım yapan takımlar maç yapıyor. İki unsur vardı bugün. Bir ortamın sağlıklı olmaması. İki de rakip takım yatarak kazandı. Futbolda her yol mübah değildir. Bugün sana kazanç gibi olsa da yarın zarar olarak geri dönecektir.