İL VE İLÇELERE GÖNDERİLECEK

Elazığ Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulunan İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, ''Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan donanım ve malzemeler Sağlık Bakanlığımız tarafından ihtiyaç duyulan il ve ilçelere gönderilecektir.'' dedi.

İL VE İLÇELERE GÖNDERİLECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan bazı donanım ve malzemelerinin Suriye’ye gönderileceği yönünde kamuoyunda çıkan haberler ile ilgili İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, Elazığ Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulundu.

 

AÇIKLAMALAR YAPILMIŞTI

Geçtiğimiz Ağustos ayında yapımı tamamlanarak hizmete giren Fethi Sekin Şehir Hastanesine taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan donanım ve malzemelerinin Suriye’ye gönderileceği yönünde açıklamalarda yapılmıştı.

 

İL VE İLÇELERE GÖNDERİLECEK

Kamuoyunu oldukça meşgul eden bu konu ile ilgili İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, önemli açıklamalarda bulundu.

Doç. Dr. Polat, ’’Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan donanım ve malzemeler Sağlık Bakanlığımız tarafından ihtiyaç duyulan il ve ilçelere gönderilecektir.’’ dedi.

 

MALZEMELER TÜRKİYE’DEKİ HASTANELERE GÖNDERİLECEK

Hakimiyet Gazetesine açıklamalarda bulunan Doç.Dr.Polat, ’’Bildiğiniz gibi Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Şehir Hastanesi açıldıktan sonra taşındı. Hastane de bulunan malzemeler de Sağlık Bakanlığımız tarafından  Türkiye’de malzeme ihtiyacı olan il ve ilçelere dağıtılmak üzere alındı. Bizim bildiğimiz kadarıyla malzemeler ülkemizde donanım ve malzeme ihtiyacı olan hastanelere gönderilecek.’’ dedi.

 

KESİN BİR BİLGİMİZ YOK

Doç.Dr.Polat, ’’Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bulunan malzemelerin Suriye’ye gönderileceği yönünde söylentiler var. Bizim bu konuda bir bilgimiz yok. Sağlık Bakanlığımız bunun kararını verecektir. Ama hastane de bulunan malzemelerin şuan için ihtiyacı olan hastanelere gönderileceğini  tahmin ediyoruz.’’ dedi.

 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin akıbeti hakkında da açıklamalarda bulunan  İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, ’’Çalışmalarımız devam ediyor. Bir çok birimimizin oraya taşınarak hizmet vermesini istiyoruz.’’ dedi.