İl Özel İdaresinden İftar Buluşması ve İlçe Ziyaretleri

Kübra Kabukçu/İl Özel İdaresinde geleneksel iftar buluşmaları ilçe ziyaretleri ile birlikte devam ediyor.

İl Özel İdaresinden İftar Buluşması ve İlçe Ziyaretleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Mübarek Ramazan ayı ile birlikte düzenlenen ikinci iftar buluşmalarında kurum yöneticileri ile Arıcak ve Alacakaya özel idare çalışanları Alacakaya ilçesinde bir araya geldi. İl Özel İdaresi yöneticileri ile işçi ve teknik kadronun bir araya geldiği iftar buluşmalarında ilçe kaymakamları ve il genel meclisi üyeleri de yer alıyor.

Alacakaya Bakımevinde gerçekleşen iftar programında ev sahipliğini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu yaparken programa Alacakaya Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki ve Arıcak Kaymakamı Şenol Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Alacakaya ve Arıcak İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi yöneticileri, ilçe sorumluları ve bakımevi görevlileri katıldı.

Program öncesi İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte Alacakaya Kaymakamı Mustafa İkbal Eşki, Arıcak Kaymakamı Şenol Öztürk, Alacakaya Belediye Başkanı Başaran Yaşlı, Arıcak Belediye Başkanı Ferit Yıldırım, Üçocak Belediye Başkanı Yılmaz Yegül ve Erimli Belediye Başkanı Cihan Yılmaz’ı ziyaret ettiler.