İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden İftar Buluşması

İl Özel İdaresinde mübarek Ramazan ayı ile birlikte düzenlenen ilk iftarda kurum yöneticileri ve çalışanlar bir araya geldi.

İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğinden İftar Buluşması
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl Özel İdaresi yöneticileri ile sahada çalışan işçi ve teknik kadronun bir araya geldiği iftar buluşmalarına geleneksel olarak ilçe kaymakamları ve il genel meclisi üyeleri de katılıyor.

Gezin Bakımevinde gerçekleşen ilk iftar programında ev sahipliğini İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu yaparken programa Maden Kaymakamı Refik Özsoy, İl Genel Meclis Başkanı İbrahim Şerbet, Maden ve Sivrice İl Genel Meclisi Üyeleri, İl Özel İdaresi yöneticileri, ilçe sorumluları ve bakımevi görevlileri katıldı.

İftar programları hakkında bir değerlendirme yapan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu İl Özel İdaresinin şehrin her noktasına hizmet götürdüğünü kaydederek, İlçelerde gerçekleştirdikleri iftar programları ile kurumsal dayanışma ve kaynaşmayı artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Kaymakamlar ve belediye başkanlarının İl Özel İdaresinin önemli paydaşları olduklarını ifade eden Sabuncu, Mübarek Ramazan ayının manevi iklimine uygun olarak iftar sofralarında buluşmanın ve yapılan işleri değerlendirip istişareler yapmanın temel amaçları olduğunu sözlerine ekledi.