İl Özel İdare U19'da da şampiyon! 

 Alt yaş kategorilerinde kupalara ambargo koyan Elazığ İl Özel İdare, U19'da da mutlu sona ulaştı

İl Özel İdare U19'da da şampiyon! 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

2018 – 2019 Futbol Sezonu U-19 Ligi müsabakaları sonunda İl Özel İdare Spor oldu. 27 takımın katıldığı ve 4 grupta oynanan müsabakalar sonrasında İl Özel İdare Spor Kulübü rakiplerini eleyerek şampiyonluğu ulaştı. Müsabaka sonrasında yapılan kupa törenine, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu, Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mustafa Gür, İl Özel İdare Spor Yöneticileri, Teknik Heyet ile sporcular katıldı.

U-19 liginde şampiyon olan İl Özel İdare Spor takımına kupası İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu tarafından verildi.

GÜR: “GELECEK VAAT EDEN BİR FUTBOL İZLEDİK”

Elazığ ASKF Başkanı Mustafa Gür kupa töreninde yaptığı değerlendirmede şu ifadelere yer verdi; “ U-19 ligi müsabakalarında ilimizdeki futbolun gelişimi adına gelecek vaat eden bir futbol izledik. İl Özel İdare Spor takımımız gerçekten de futbol adına olumlu ve kaliteli işler yapıyor. Bu da bizlerin ilimiz ve ülkemiz futbolu adına gelecekteki yapacağımız planlamalar için şevkimizi fazlasıyla arttırıyor. Ben Kulübümüzü kutluyorum. İnşallah ilimizi grup maçlarında en iyi şekilde temsil ederler ve büyük başarılara imza atarak ilimizdeki futbolunu gelişimine yeni bir ivme kazandırırlar. Ben bu başarıda emeği geçen Kulüp yöneticilerimize, Teknik Heyetimize ve Sporcularımıza spor kamuoyu adına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

SABUNCU: “HEDEFİMİZ TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU”

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu ise kupa töreninde yapmış olduğu açıklamada; İl Özel İdaresi olarak Spor Kulüplerimizin yanında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. İl Özel İdare Spor Kulübü olarak hedef ve ilkelerimiz doğrultusunda, iyi bir sporcu yetiştirmenin yanında topluma faydalı bireyler kazandırmanın gayret ve çabası içerisinde yolumuza emin adımlarla yürümekteyiz. Almış olduğumuz U-19 ligindeki bu başarıda emeği geçen Yöneticilerimizi, Teknik Heyeti ve futbolcularımızı yürekten kutluyorum. İnşallah grup maçlarımızda ilimizi en iyi şekilde temsil ederek başarılı sonuçlar alacağız. Bizim Hedefimiz U-19 liginde Türkiye Şampiyonluğunu almak olacaktır.” dedi.  

Konuşmaların ardından İl Özel İdare Spor U-19 takımının şampiyonluk kupası Elazığ İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Sabuncu tarafından verildi.