İL GENEL MECLİSİNDE GÜÇLÜ KADRO

Nisa Yılmaz/ 31 Mart yerel seçimlerinde il genel meclisi üyeleri de belli oldu. Sonuçlara göre 5 Ak Parti, 3 MHP ve bir bağımsız aday il genel meclisinde şehre hizmet için mesai yapacak.

İL GENEL MECLİSİNDE GÜÇLÜ KADRO
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Siyasi partilerin il genel meclisi seçimlerinde aldıkları oylara göre merkezde AK Parti 5, MHP 3 il genel meclisi üyeliği kazandı.

Yeni dönemde Elazığ İl Genel Meclisi'nde görev yapacak isimler şunlar:

Merkez:

İbrahim Şerbet (AK Parti) Atilla Pirinç (AK Parti) Hasan Ertuğrul Kar (AK Parti)

Orhan Akyel (AK Parti)

 Leyla Yanlıç (AK Parti)

Osman Dilek (MHP)

Aytunç Sunguroğlu (MHP)

İsmail Öktem (MHP)

 

MHP’DEN TEŞEKKÜR

İl Genel Meclisi üyeliğinde 3 üye ile temsil edilecek olan MHP; yeni dönemde farklı bir profil çizecek gibi görünüyor. Geçmiş dönemlerde Belediye meclis üyesi olarak başarılı bir grafik ortaya koyan, klasik muhalefet anlayışı yerine doğru olan icraatları alkışlayan ve hakkı teslim eden bir siyaset anlayışı ortaya koyan Osman Dilek, yeni dönemde aynı yönetim tarzını il genel meclisine de taşıyacak.

Şehrini ve şehir insanını seven, özellikle şehrin kalkınması ve yerel değerlerinin tanıtılmasını her fırsatta gündeme getiren Osman Dilek, bu konularda ortaya koyacağı projeler ile ilimiz valisi Sayın Çetin Oktay Kaldırım’ın başlattığı “Come To Elazığ” kampanyası örtüşüyor. İlimiz valisinin de aynı konuda hassas olması MHP Meclis üyesi Osman Dilek’in birçok hayalinin de hayata geçmesine sebep olacak.

Kendilerine verilen destekten dolayı Elazığ halkına teşekkür eden Osman Dilek’in bu çalışmalarını, geçmiş dönemde de MHP il genel meclis üyesi ve kültür insanı olan Aytunç Sunguroğlu ile yürütecek olması da önemli bir avantaj olarak görülüyor.