İL BANK SOSYAL TESİSLERİ ATIL DURUMDA BEKLİYOR

Erol KARA/Geçtiğimiz yıl İl Özel İdaresine devir edilen Gezin'deki  İl Bank Sosyal Tesisleri, atıl durumda bekletiliyor.

İL BANK SOSYAL TESİSLERİ ATIL DURUMDA BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yaklaşık 35 dönüm arazi üzerinde kurulu tesislerde yüzme havuzu, gazino ve motel şeklinde çok sayıda konaklama mekanları bulunuyor. Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak bahse konu tesislerin şehit yakınları ve gazilerin dinleneceği bir merkez haline gelmesi, hem şehit yakınlarını hem de gazilere sunulacak bir imkan ve kıymet olarak görüyoruz.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım’ın şehit ve gazilere verdiği öneme binaen tesislerin bakım ve onarımının yapılarak yurt genelindeki bütün şehit yakınları ve gazilere tahsis edilmesi, hem şehre bir katma değer sağlayacak, hem de şehit eşi ve çocukları için moral ve dinlenme tesisi olacağına inanıyoruz. Hazar gölü çevresindeki en kıymetli tesislerden biri olan İl Bank Tesisleri, şehit yakınları ve gazilere tahsis edilirse, bölgede ilk olma özelliğini de taşıyacak. Bilindiği gibi Hazar Gölü çevresindeki devlete ait dinlenme tesislerinden sadece kurum personelleri faydalanıyor. Bu konuda Vali Çetin Oktay Kaldırım‘ın duyarlı davranıp tesislerin bakım ve onarımını yaptırıp, şehit yakınları ve gazilere en büyük hediyesi olacağına inanıyoruz.