İDLİB ŞEHİDİ CANBERT TATAR VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

27 Mayıs 2020 tarihinde Suriye'nin İdlib kentinde gerçekleştirilen yol kontrol devriyesi sırasında meydana gelen patlama sonucu şehitlik makamına yükselen Piyade Teğmen Canbert Tatar için memleketi Elazığ'da Mevlid-i Şerif okutuldu.

İDLİB ŞEHİDİ CANBERT TATAR VE TÜM ŞEHİTLERİMİZ İÇİN MEVLİT OKUTULDU
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzzetpaşa Camii avlusunda Kur'an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda, şehidimiz Tatar ve tüm şehitler için mevlit okundu, ilahiler söylendi ve dualar edildi.

Elazığ Valiliği ve İl Müftülüğü tarafından fiziki mesafe kuralına uyularak düzenlenen programa; Vali Erkaya Yırık, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, İl Emniyet Müdürü Celal Sel, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, özel harekât polisleri, şehidin ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İl Müftüsü Selami Aydın, şehit tatar ve tüm şehitlerimiz ile birlikte 24 Ocak'ta meydana gelen depremde hayatını kaybedenler ve koronavirüs sürecinde yaşamını yitirenler için dua etti.

Mevlit programına katılan vatandaşlara lokum ikram edilirken, ilimiz Valisi Erkaya Yırık şehidin babası Çetin Tatar’a Türk bayrağı ve şehidimizin beratının bulunduğu tabloyu hediye etti.