HYDRAFACİAL NEDİR?

BAŞAK MERAL GÜNDÜZ/ Uzun zamandır önüne geçilemeyen üstün vortex teknolojisi ile cilde hasar vermeden cildin iyileşmesini sağlayan Hydrafacial artık birçok elit merkez tarafından cilt bakımlarının da vazgeçilmez cihazı olarak görülüyor.

HYDRAFACİAL NEDİR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gülnur Küçük Güzellik Merkezi İşletmecisi Gülnur KÜÇÜK hydrafacial cihazı ve fonksiyonları hakkında açıklamalarda bulundu.

 

HYDRAFACİAL NASIL ETKİ EDER?

Hydrafacial daha aydınlık, güzel ve genç bir cilde konforlu bir şekilde ulaşmayı sağlayan Hydradermabrazyon teknolojisine sahiptir. Bu yöntem ilk defa cilt temizleme, soyma, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma, akne tedavisi işlemlerinin kombine edildiği bir sistemdir.

 

HYDRAFACİAL UYGULAMASINDA NELER YAPILIR?

Temizleme; cilt vakum sistemi ile derinlemesine temizlenir.Sıvı-dermabrazyon; vakum ve sıvı kullanılarak peeling işlemi normal prosedürde yapılır. Leke, akne izi, leke ve gözenekli ciltlerde, tahriş yapmadan cildin üst tabakasındamikrodermabrazyon sağlanır.Serum uygulanması; sivilce, leke yada kırışıklıklar gibi ciltteki soruna göre özel serumlar uygulanır. Kuru cilt ve ince kırışıklıklar için hyalüronik asit içeren, beyaz ve siyah noktalar, genişlemiş gözenekler ve aşırı yağ bulunan T bölgesine yağı dengeleyici serum uygulaması yapılır.Nemlendirme; özel spiral dizaynı sayesinde nemlendirici solüsyonlar, antioksidanlar, hyalüronik asit ve peptidler cilde uygulanır.Led Terapi; sivilceler için mavi ışık akneyi oluşturan bakterileri yok ederek porları temizler; ince kırışıklıklar için kırmızı led tedavisi elastin-kollajen lifleri uyararak yenilerini sentezletir ve cildi sıkılaştırır.

 

HYDRAFACİAL HANGİ DURUMLARDA ETKİLİDİR?

Hydrafacial cilt kırışıklıkları, cilt lekeleri, siyah noktalar, büyük gözenekler, yağlı cilt problemleri, akne tedavisinde mükemmel sonuçlar ortaya çıkarmaktadır.

 

HYDRAFACİAL KİMLERE UYGULANABİLİR?

Ciltteki problemlere göre her yaş grubuna uygulanabiliyor.

 

HYDRAFACİAL KAÇ SEANS ÖNERİLİR?

Haftada 1 kez olmak üzere, 4 ile 6 seanslık bir kür idealdir. Sonrasında güzel sonuçların devam ettirilmesi için ayda bir tek seans yapılması önerilir.

 

İĞNESİZ VE ACISIZ CİLT GÜZELLİĞİ İÇİN

HydraFacial, tüm cilt tiplerinin gerekli olan nem, bakım ihtiyaçlarını karşılayan bir "antiaging” bakım sistemidir. Herhangi bir iğne enjeksiyonu içermeden sadece vakumlama yöntemi ile işlem gerçekleştirilmektedir. Kısacası kişi hiçbir acı, ağrı hissetmemektedir. Bir makyaj fırçasının yüzde dolaşması gibi bir his yaratmaktadır. Bu vakumlama işlemi cildin ihtiyacına göre 20-30 dakika sürmektedir ve bu süre içinde cildin en alt kademesine kadar ulaşılarak derinlemesine bir bakım sağlanmaktadır.

 

 CİLDİN İHTİYACI OLAN TÜM BAKIMI SAĞLIYOR

Bu işlemde kullanılan "vortax” teknolojisi basınçla püskürtülen vakumlu başlığı ile cilt, ölü hücrelerden, siyah noktalardan, aşırı yağdan arındırılmakta ve mikro düzeyde soyulmaktadır. Cildin problemine göre uygun serumlar kullanılarak ince çizgiler, cilt tonu düzensizlikleri, lekeler tedavi edilmektedir. Aynı zamanda cilde hyaluronik asit, peptidler ve antioksidan içerikli solüsyonlar verilerek cilt korunmakta ve daha canlı, aydınlık ve genç görünmesini sağlanmaktadır. Vakumlama sistemi ile serumlar, renk açıcı ve anti aging solüsyonlar direkt derinin altına verilmektedir.

 

TEK SEANSTA GÖZLE GÖRÜLÜR BİR DEĞİŞİM

Kadın ve erkeklere her yaşta uygulanabilen Hydra Facial işleminin daha ilk seansında gözle görülür bir gelişme kaydedilmektedir. Toplumda bebek cildi olarak tabir edilen görünümü kazanırlar. Bu yöntem ile cilt derinlemesine temizlenir, beslenir, nemlenir, yenilenir. En hassas ciltler dahil tüm cilt tiplerine her mevsimde uygulanabilen bir bakımdır. Tedavi amaçlı uygulamalarda 1 hafta ara ile 4-6 seans ideal bir kür önerilmektedir. Sonucun korunabilmesi için de ayda bir kere tekrarlanması tavsiye edilmektedir. Sadece daha canlı ve sağlıklı bir cilt için bakım amacı ile yapılacaksa ayda bir derinlemesine temizlik yeterlidir.

 

CİLDİNİZE MAKYAJ YAPMAYA GEREK DUYMAYACAKSINIZ

HydraFacial, uygulama sonrasında herhangi özel bir bakım gerektirmemektedir. Tek dikkat edilmesi gereken nokta o gün yüzü yıkamamaktır. Bir gün yüze hiçbir şey sürülmemesi gerekir. Bakım sonrası kişi hemen iş, sosyal yaşamına dönebilir, isterse makyaj da yapabilir. Ancak bakım sonrası görüyoruz ki; elde edilen sonuç problemsiz ve canlı bir cilt olduğu için kimse makyaj yapmaya gerek duymamaktadır.

 

 FARKLI CİLT PROBLEMLERİNE TEK İŞLEM

HydraFacial, ciltteki farklı problemlerin tedavisine tek bir işlem ile aynı anda cevap verebilmesi kişiye sağladığı en büyük avantajdır. FDA (The Food and Drug Administration) onaylı olan Hydra Facial; son derece güvenli, konforlu, acısız ve pratik bir yöntemdir. Hollywood yıldızlarının da tercih ettiği bir cilt bakımıdır. Bu bakım ve tedaviyi yaparken ciltte herhangi bir tahriş, iz bırakmamaktadır..

 

UYGULAMA SONRASINDA NELERE DİKKAT ETMEK GEREKİR?

Dikkat edilmesi gereken özel bir durum yoktur. Hydrafacial başarılı bir işlem, ilk çıktığınızda klasik cilt bakımında olduğu gibi pamuk gibi yumuşak, parlak ve dinlenmiş bir cildiniz oluyor, ancak bu etkiyi korumak için işlemi bir kez yaptırmak yeterli değil, Yaşlanma karşıtı bakımdan tam anlamıyla faydalanabilmek için düzenli olarak yaptırmak çok önemli.