HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

ELAZIĞLI HEMŞERİMİZ ÇEMİŞGEZEK KAYMAKAMI HARUN KAZEZ,HAKİMİYET GAZETESİNE ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU.KAYMAKAM KAZEZ,' ÇEMİŞGEZEK İLÇESİ ELAZIĞ İLİMİZE HEM YAKIN, HEM DE ULAŞIM ÇOK KOLAY. İSTİYORUZ Kİ BU GÜZELLİKLERİ ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZDE GELİP GÖRSÜN.''DEDİ.

HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/Elazığlı hemşehrimiz, Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, göreve geldiği günden itibaren yaptığı çalışmalarla birlikte, mesai kavramı gözetmeksizin vatandaşlarla iç içe bir tablo sergiliyor.

Çemişgezek ilçesinde göreve başladığı günden bu yana ilçe adına çalışmalarını aralıksız sürdüren Elazığlı Kaymakam Harun Kazez, halkla iç içe olmayı da ihmal etmiyor.

Kurumsal çalışmalardan arda kalan zamanlarında vatandaşlarla birlikte olan Kaymakam Kazez, bazen çarşı meydanında vatandaşlarla, bazen de en ücra köylere kadar vatandaşları ziyaret ederek halkla bütünleşiyor.

KAYMAKAM KAZEZ: “ÇEMİŞGEZEK’İ TARİH, KÜLTÜR VE DOĞA ÜÇLÜSÜYLE ANLATABİLİRİZ”

Çemişgezek ilçesinin Elazığ ile aynı kültürü yaşadığı için kendini memleketinde hissettiğini söyleyen Kaymakam Harun Kazez,  “Çemişgezek bölgemizde örnek bir ilçemiz. Urartulardan Osmanlıya kadar Tarihi Eserleri var. Selçukluya sancak beyliği yapmış, köklü bir tarihi zenginliğe sahip. Yani Çemişgezek ilçemizi tarih, kültür ve doğa üçlüsüyle daha kolay anlatabiliriz. Kültür derken;  örfü ve yerel kültürüyle birlikte eğitim ve öğretimi çok önemseyen bir ilçemiz.  Çemişgezekli vatandaşlarımız ise gayet sıcakkanlı. Sürekli olarak vatandaşlarla birlikte olmaya özen gösteriyorum.’’dedi.

GÜZEL HİZMETLER BAŞARDIK, YENİ HİZMETLERİN PLANLAMASI İÇERİSİNDEYİZ

Dört yıldır Çemişgezek ilçesinde görev yaptığını belirten Kaymakam Harun Kazez, “Ben 4 yıldır bu güzel ilçede görev yapıyorum.  Bu zaman zarfında vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı hizmetler yaptık. Bu hizmetleri gerçekleştirirken, çalışma arkadaşlarımızla birlikte, köylerimizde yaşayan insanlarımızla da çok güzel imeceler gerçekleştirdik.’’diye ifade etti.

EĞİTİM VE SAĞLIK HER ZAMAN BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ OLDU

Kazez:“Göreve ilk geldiğimiz günden itibaren birinci önceliğimiz eğitim oldu. Eğitim kadrolarımız, velilerimiz ve öğrencilerimizle bir araya geldiğimizde eğitim konusunda yapabileceğimiz her şeyi değerlendiriyoruz. Çocuklarımızın başarısı için eğitim kadrolarımızla adeta 4 yıl boyunca hassasiyetimizi koruduk.  Çok şükür öğrencilerimiz başarı konusunda iyi sonuçlar elde etti. Türkiye ortalamasının üzerinde sonuçlar elde ettik.’’dedi.

 33 KÖYE SON TEKNOLOJİ İÇME SUYU DEPOLARI YAPILDI

Kaymakam Kazez:“İlçemizde “Temiz Su, Kaliteli Yaşam” sloganıyla çeşitli çalışmalar başlattık. İlçeye bağlı bağlı köy ve mezralarımıza, daha sağlıklı ve son teknoloji donanımlı su depolarının yapımını tamamladık. Yapılan çalışmalar kapsamında ilçeye bağlı 33 köyün içme suyu depoları yenilendi.  Yeni su depoları;  Prefabrik betonarme, içi fayanslı olan su depolarının, köylerin nüfusunun artması ihtimaline karşın su haznesi eklenerek hacimlerinin büyütülme özellikleri de bulunuyor. 

Ayrıca,Temiz Su, Kaliteli Yaşam sloganıyla ilçeye bağlı köylerimize,  68.417 metre farklı ebat ve türde su boruları desteği yapılarak, içme suyu hatlarında yenileme ve güzergâh değiştirme çalışmalarını tamamladık.’’diye konuştu.

ÇOK AMAÇLI KULANILABİLECEK KÖY KONAKLARI YAPIYORUZ

Harun Kazez:“Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın, konuk ağırlama, taziye ve benzeri durumlarda kullanabileceği köy odaları yapıyoruz.  Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın bir araya gelebilecekleri ortak alanlar oluşturmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda ya yeniden inşa, ya da köydeki eski kamu binalarını onarıyoruz.  Alacağımız kararlar, planlayacağımız hizmetlerde vatandaşımızın fikrini önemsiyoruz.’’dedi.

KÖYLERİMİZDE YOL VE PARKE ÇALIŞMALARI

Yaşamları kolaylaştırıcı çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kaymakam Kazez:“ Köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıcı çalışmalarımız kapsamında, imkanlarımız dahilinde bir çok köyümüzde parke yapım çalışmaları başlattık ve bazı köy yollarımızda asfaltlama çalışmaları yaptık. Sel ve heyelandan tahrip olan yolların onarımı ve daha sonrasında zarar gören bu yol bölümlerin korunması için 74 bölümde menfez çalışmaları yapıldı. ‘’diye ifade etti.

ELAZIĞLI HEMŞEHRİLERİMİZİ TAĞAR ÇAYI’NIN KIYISINDA SERİNLEMEYE DAVET EDİYORUZ

Kaymakam Kazez:“Herkesi günübirlikte olsa Çemişgezek’in doğal güzelliklerini görmeye davet ediyoruz. Çemişgezek ilçesi Elazığ ilimize hem yakın, hem de ulaşım çok kolay. İstiyoruz ki bu güzellikleri Elazığlı hemşehrilerimizde gelip görsün. Çok sayıda tarihi eseri görmekle birlikte, Tağar Çayı’nın kıyısında piknik yapmanın, yüzmenin tadını çıkartsın. Çemişgezek tarihi ve doğal güzellikler açısından görülmeye değer bir ilçemiz.’’dedi.

KÖY VE MEZRALARI ZİYARET EDİYORUZ

Harun Kazez, ’’İlçemizde sıklıkla toplumumuzun genelinin fikrini almak için toplantılar düzenliyoruz. Köy ve mezralarımızın kurumlarımızın amirleriyle birlikte ziyaret ediyoruz. Vatandaşları yönetimin ortak paydası olarak kabul ederek, ihtiyaçları ve hizmet önceliğini ona göre belirliyoruz.‘’dedi.

HAKİMİYET GAZETESİ’NE TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM

Çemişgezek Kaymakamı Harun Kazez, ’’Ben Hakimiyet Gazetesi vasıtasıyla bir kez daha memleketim Elazığ’a, tüm Elazığlılara ve Çemişgezekli hemşerilerime selam ve dualarımı gönderiyorum. ‘’ dedi.