HİZMETLERİ TAKDİR EDİYORUZ

Erkan BAY/Elazığ Hakimiyet Gazetesi,Mahallelerin sesi olmaya devam ediyor.

HİZMETLERİ TAKDİR EDİYORUZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Hakimiyet Gazetesi,Elazığ’ın önemli mahallelerinden biri olan Sarayatik Mahallesini ziyaret etti.

Bu kapsamda Elazığ’ın önemli mahallelerinden biri olan Sarayatik Mahallesini ziyaret eden Hakimiyet Gazetesi yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Sarayatik Mahallesi Muhtarı Ramazan Yıldırım,’’ Mahallemizde ortalama 4 bin 200 seçmen var. Merkez mahalle olmamızdan dolayı nüfusumuz oldukça fazla.’’dedi.

ELAZIĞ BELEDİYESİ SORUNLARIMIZI GİDERDİ

Muhtar Yıldırım,’’Mahallemizde kaldırım ve çocuk parkı sorunu vardı. Elazığ Belediyesi bu sorunlarımızı giderdi.Özellikle mahallemizde çocuk parkımız yoktu.Parkımız yapıldı.Park, karakolun arkasında Ihlamur Sokak’a hizmet veriyor.’’dedi.

KALDIRIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Mahallelerinde kaldırım çalışmalarının yapıldığını ifade eden Muhtar Yıldırım,’’13 mahallemize sokak kaldırımı yapıldı. Sadece 5-6 sokağın kaldırımı kaldı. Onlar içinde  karakolun duba taşlarının kaldırılması gerek. Mahalleye giren o sokaktan geçtiği için trafiğin rahatlaması lazım. ‘’diye konuştu.

TEK EKSİKLİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM

Muhtar Yıldırım,’’Mahallede tek eksiklik kentsel dönüşüm. Binalar ada bazında. Yıkılırsa hepsinin yıkılması lazım toplu bir şekilde. Mahalle zaten eski yapılardan oluşuyor. Mahallemiz önemli bir mahalle olmasından dolayı kent bir çok hizmeti aldık.Eksikliklerimiz olabilir ama büyük sorunları çözdük.’’dedi.

ÖNEMLİ HİZMETLER YAPILDI

Elazığ Belediyesinin yapmış olduğu çalışmalardan memnun olduklarını ifade eden Muhtar Yıldırım,’’Belediye  mahallemizde bir çok sorunu çözdü.Eksikliklerimizi ilettiğimiz zaman gerekli bütün hizmetleri yapıyorlar.Bu anlamda Elazığ Belediyesine teşekkür ediyoruz.’’dedi.

YOKSUL VATANDAŞLARIMIZ HAYIR ÇARŞISINA GİDİYOR

Muhtar Yıldırım,sözlerine şöyle devam etti,’’ Her yerde olduğu gibi mahallemizde de Suriyeli var. Hemen hemen 50-60 aile var mahallemizde. Yardıma ihtiyacı olan da yaklaşık 100 ev var. Bizler Ramazan ayında bu ailelere yardım yapıyoruz. Onun dışında Sosyal Yardımlaşma ile irtibat içindeler. Ailenin ihtiyacına göre yardımları karşılıyorlar. Belediyemizin Hayır Çarşısı’nda da alışverişlerini yapıyorlar. ‘’diye konuştu.

ÜST GEÇİT İYİ OLDU

Yıldırım,’’İstasyon Caddesi’nin üst kısmına geçit yapılsa yaşlılarımız için de rahat olur. Alt geçidin de dediğim şekilde yapılacak olan üst geçidin altından geçmesi çok daha iyi olurdu. Üst geçit, okulumuz için iyi oldu. Çocuklar emniyetli bir şekilde karşıdan karşıya geçiyor. ‘’dedi.