HİZMETİ GÖR, İFTİRA ATMA

HİZMETİ GÖR, İFTİRA ATMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethi Sekin Hastanesinin yerinin Metin Bulut tarafından belirlendiğine dair dedikodular o kadar ayyuka çıkmış ve belli kesimlerde karşılık bulmuş olacak ki bu konuda bir açıklama yapılması gereği duyulmuş.

Ve bu iftiradan üzüldüğü ve kendisine ciddi anlamda haksızlık yapıldığı her satırında belli olan açıklama basına servis edilmiş.

Ak Parti milletvekili ve MKYK üyesi Metin Bulut, kendi yüreğinden geçen duyguları samimi bir üslupla dile getirmiş. Bulut, özetle diyor ki hastanenin yapılacağı yerin belirlendiği dönemde ben hiçbir siyasi vasfı, yetkisi ve etkisi olmayan bir iş adamıydım. Evet, babamdan kalan arsalar üzerinde halı sahalar, yüzme havuzu kır ve kapalı düğün salonlarım vardı. Hastanenin yerine karar veren heyettekilerle ne yolumuz kesişti ne de bu konuda onlara bir telkin ve tavsiyede bulundum. Araştırmışlar, soruşturmuşlar ve 350 dönüm hazineye ait bir araziyi Doğukent’te bulmuşlar ve kararını vermişler. Dahlim, yetkim ve inisiyatifin olmadığı bir karardan sorumlu tutulmak bir iftiradır ve iftira büyük bir günahtır.

Bulut’ un mealen dediği bu. Kendisinin dahli olmayan bir konuyla itham edilmesi bir kenara, hastanenin Doğukent’te yapılmasının ne mahsuru var çok anlayamadık.  Bizce de hastanenin yapıldığı alan şehirden çok da uzak olmayan, trafik ve park problemi olmayan, şehrin dengeli ve düzenli gelişmesine de önemli katkı sağlayacak bir mevkide yapılmıştır.

Şehrin her köşesinden ve çok değişik ve alternatif yollardan kısa sürede ulaşılacak bir konumda olan Fethi Sekin Hastanesinin yerini bahane edip hem milletvekilini hem de hizmeti küçük düşürmeye çalışmak şehre ihanettir.

Hastaneden herkes memnun arkadaş. Varsın tuzu kurular özel hastanelere gitsin. Vatandaşımız Hilalkent’ten  ELBÜS’lere biniyor ve 25 dakika içinde hastanede oluyor. Özel aracına binen vatandaşlarımız da en geç  15 dakikada hastanede oluyor.

Aracını sorunsuz park ediyor, asansöre binip istediği doktorda muayenesini olup tetkiklerini yaptırıyor ve bir saat içinde hastaneden ayrılıyor. Bu bir hizmettir ve bu hizmeti şehre kazandıran Ak Partidir. Emeği geçen herkese teşekkür etmek varken birilerinin tetikçiliğini yapmak ancak sizi bitirir. Hizmeti değil…