HİZMETE DEVAM..

HİZMETE DEVAM..
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz aylarda Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı görevinden istifa eden Ramazan Gürgöze’ye AK Parti Genel Merkezi tarafından önemli bir görev tevdi edildi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Ankara’ya davet edilerek Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Koordinatörü olarak görevlendirilen Gürgöze, Genel merkez adına değişik illerde teşkilat çalışmaları, kongreler ve mülakatlarda koordinatör olarak görev yapacak.

İl Başkanlık görevinden sonra da Ak davadan kopmayan ve davet edildiği parti programlarına katılan, parti tabanıyla geçmişten gelen güçlü diyaloglarını daha da güçlendirme fırsatı yakalayan Gürgöze’nin, yeni görevinde de başarılı olacağı ifade ediliyor.

Ak Parti Genel Merkezi son yıllarda yeni isimlerle yeni yapılanmalara gitse de eskiden beri partiye değişik görevlerde hizmet etmiş tecrübeli isimleri genel merkezde değerlendiriyor. Eski milletvekillerimiz Ejder Açıkkapı, Ömer Serdar ile eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’a da bu kapsamada görev verilmiş,  bu isimler parti çalışmalarında aktif olarak çalışmaya devam ediyorlar.

Ramazan Gürgöze ile birlikte Genel Merkez de  güçlü bir yapıya kavuşmamız, şehre gelecek hizmetler noktasında da önemli bir kazanım olacak gibi görünüyor.

Gürgöze’ye yeni görevinin hayırlı olmasını diliyor, şehrimiz için hizmetlere vesile olmasını temenni ediyoruz.