HİZMET İÇİN ADAYIM

Erkan BAY/Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Palu Belediye Başkan adayı Muhammet Septioğlu, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu.

HİZMET İÇİN ADAYIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Palu Belediye Başkan adayı Muhammet Septioğlu, Hakimiyet Gazetesi’ne yaptığı açıklamada, “Palu’da 2009-2014 yılları arasında Saadet Partisi’nden Belediye Başkanlığı yaptım. Yaptığım hizmetleri bütün halkım çok iyi biliyor.’’ dedi.

Septioğlu, yaptığı açıklamada, “2009 yılında vatandaşlar beni belediye başkanı yaptı. Ben de kendi görüşüme göre, gücüm doğrultusunda en iyi hizmeti verdim. Şimdi ise tekrar hizmet etmek için adayım.’’ dedi.

PALU’YA HİZMET İÇİN MÜCADELE ETTİM

31 Mart seçimlerinde Palu halkının karar vereceğini ifade eden Septioğlu, “Palu halkımız ne karar verirse bizim başımızın üstünedir. Şimdiye kadar hep Palu’ya hizmet için mücadele ettim. Mahcup olacağım hiçbir şeyim olmamıştır. Palu’da 2009-2014 yılları arasında Saadet Partisinden Belediye Başkanlığı yaptım. Yaptığım hizmetleri bütün halkım çok iyi biliyor.’’ diye ifade etti.

PALU HALKININ DESTEĞİNİ GÖRÜYORUM

Septioğlu, “Seçimlere az bir zaman kaldı. Bizlerde Palu’da seçim ziyaretlerimize devam ediyoruz. Palu halkının desteğini görüyorum. Palu halkı aklıselimdir. Hiç bir zaman hissi davranmamıştır. Hizmeti kim yapacak, onu çok iyi bilir. Şuan için iki adayında siyasi arena de bir geçmişi var. Palu için ne hayırlısı ise o olsun.’’ diye konuştu.

PALU’NUN SORUNLARI SAYMAKLA BİTMEZ

Belediye Başkanı olduktan sonra Palu’daki sorunları en kısa zaman çözeceğini ifade eden Septioğlu, “Palu’nun sorunları saymakla bitmez. Ama Palu’yu layık olduğu yere getireceğim, kimsenin şüphesi olmasın. Gençlerimize iş imkanı bulacağız. Ayrım yapmayacağız. Sosyal projelerimiz olacak. Bayanlar için kurslar düzenleyeceğiz.’’ dedi.

107 KİLOMETRE ALT YAPI HİZMETİM OLDU

Septioğlu, “Belediye Başkanlığım dönemimde, iktidar olmamamıza rağmen 107 kilometre alt yapı yaptım. Hem içme, hem kanalizasyon hem de yağmur suyu alt yapılarını faaliyete geçirdim. Palu’da bir metre parke yoktu. 220 bin metrekare parke yaptım. Ailelerin gidebileceği bir tane park yoktu.6 tane park yaptım. Palu Belediyesini 7,5 Milyon TL borç ile devir almıştık. Borcun büyük bir kısmını ödemiştik. 3 Milyon TL civarında malzeme bıraktık belediyemize ait. Araçlarımızı hibe ile almıştık. Kısacası hizmetimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz.’’ dedi.

PALU’YU HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ

Muhammet Septioğlu, “Allah’ın izniyle belediye başkanı olursam, rahmetli babamın bıraktığı eserlerden biri mutlaka Palu’ya gelecek. Şuan açıklayamam. İlerleyen zamanlarda açıklayacağım. Palu’yu mutlaka hak ettiği yere getireceğiz.’’ diye ifade etti.