HİZMET BAŞLIYOR

31 MART SEÇİMLERİNİ KAZANAN ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI'NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR. BU HAFTADAN SONRA ZİYARETLERİN SON BULMASI VE YENİ BAŞKAN YARDIMCISI VE MÜDÜRLERİN ATANMASIYLA BİRLİKTE HIZLI BİR TEMPOYLA YAZ ÇALIŞMALARININ BAŞLAMASI BEKLENİYOR

HİZMET BAŞLIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

31 Mart yerel seçimlerinin ardından Elazığ Belediye Başkanlığı görevine başlayan Şahin Şerifoğulları’na resmi kurum, STK ve vatandaşların hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Mazbatayı aldığı 3 Nisan’dan itibaren ziyaretleri kabul eden Başkan Şerifoğulları, belediyenin çalışmalarının da sevk ve idare etmeyi ihmal etmiyor. Kabuller sırasında sık sık başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle görüşen ve talimatlar veren Başkan Şerifoğluları, hizmetlerin ivme kazanmasını da sağlıyor.

ZİYARETLER BU HAFTA TAMAMLANIYOR

Yaklaşan yaz sezonu ile yapılması gereken projeler, bunlarla ilgili teknik çalışmalar ve ihale hazırlıklarının gecikmemesi için önümüzdeki haftadan itibaren hayırlı olsun ziyaretlerinden ziyade oluşan yeni ekiple teknik çalışmaların yapılacağı ve çalışma sezonunun zayi edilmemesi planlanıyor.

KENTSEL DÖNÜŞÜM BAŞLIYOR

Elazığ Belediye Başkanı  Şahin Şerifoğulları’nın masasında bekleyen projelerin başında kentsel dönüşüm geliyor. Özellikle Karşıyaka, Aksaray, Çatalçeşme, Salıbaba ve Sürsüsü mahalleleriyle başlayacak kentsel dönüşüm çalışmalarında belediye aktif rol oynayacak.

Belediye bünyesinde kurulacak yeni bir şirket ile kentsel dönüşümün tarafı olan vatandaşlarla müteahhitler yerine bizzat belediye muhatap olacak ve bu formülle vatandaşın hak kaybı olmadığı gibi belediye de konut üretip satışını yaparak kar elde etmiş olacak. Belediyenin kentsel dönüşüm projesinde imarı yapan kurum olmakla birlikte üretici olarak da sektörde aktif rol alması vatandaşta da bir güven duygusu uyandırdı.

KISA VE UZUN VADELİ PROJELER

Başkan Şerifoğulları, şehrin problemlerini ve çözüm yollarını bildiklerini sık sık gündeme getirerek bu konuda bir eylem planlarının da olduğunu ve çözüm bekleyen acil projelerden başlayarak kısa, orta ve uzun vadeli projelerini bir bir hayata geçireceği görüşü kamuoyunda da hakim bir görüş olarak öne çıkıyor.

Bu konularda teknik bir çalışma yapmadan ve projelerin şehrin hangi sorununa çözüm olacağı konusunda vatandaş görüşünü de  sıklıkla alacağı bilinen Şerifoğulları, ani karar vermenin sakıncalarını bildiği için her konuda temkinli ve teknik bir gözle bakacağının da işaretlerini veriyor.

 

TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ BAŞLAYACAK

Başkan Şerifoğulları,  önümüzdeki haftadan itibaren sahaya inerek projeleri bizzat yerinde incelemekle birlikte sık sık mahalleleri ziyaret ederek vatandaşla birlikte olacak ve destekleri için hemşerilerimize teşekkür edecek. Mahalle muhtarlıkları ile birlikte esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek olan Başkan Şerifoğluları,gençlik ve kadın teşkilatlarının organize ettiği programlara da  katılacak.