Hipodrom sezona 'MERHABA' diyor!

Elazığ Yurtbaşı Hipodromu'nda yeni sezon yarın gerçekleşecek olan programla başlayacak

Hipodrom sezona 'MERHABA' diyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Jokey Kulübü At Yarışları’nda İstanbul, Bursa ve Ankara İlkbahar-Yaz Yarış Sezonları’nın yanı sıra, Elazığ At Yarışları’nda sezon yarın Yurtbaşı’nda başlıyor.

İstanbul İlkbahar-Yaz yarış sezonunun açılış gününde bir başka sezon açılışı da Elazığ’da olacak. Hipodrom Müdürlüğü’nün 2018 yılı İlkbahar – Yaz sezonunda toplam 37 gece yarışı programı olacak. Temmuz ve Ağustos ayı içerisinde iki ay süresince Salı-Çarşamba günleri çift gün yarış programı uygulanacak. 7 koşulu programla sezona merhaba diyecek olan Yurtbaşı Hipodromu’nda yarış sezonunda, 37 yarış gününde 241 koşu bulunuyor.

Kum pistte gerçekleştirilecek koşuların, 120’sinde İngiliz atları, 121’sinde ise Arap atları start alacak.

Elazığ Yarış Sezonu’nda yarışlar; Nisan-Mayıs ve Haziran aylarında Çarşamba günleri, Temmuz ve Ağustos aylarında Salı ve Çarşamba günleri olmak üzere haftada 2 gün, Eylül ve Ekim ayında ise Çarşamba günleri gerçekleştirilecek. Elazığ sezonunun açılış gününde,

4+ yaşlı İngiliz atları 1.600 metre mesafede, düzenlenecek.

Elazığ Valilik Koşusu 11 Temmuz, Fırat Nehri Koşusu 24 Temmuz, Elazığ Belediye Başkanlığı Koşusu ise 29 Ağustos günü gerçekleştirilecek.

11 Nisan 2018 Çarşamba günü gerçekleşecek olan sezon açılışı saat 17.30 itibari ile başlayacak ve açılışta yarış severlere kumanya ikramı, çocuklar için ise animasyon ekibi ve eğlenceler olacak.