HERKESİN AKLINDAKİ SORULAR?

Konuya girmeden, TFF pazartesi günü okulların açıldığı ilk gün saat:17

HERKESİN AKLINDAKİ SORULAR?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konuya girmeden, TFF pazartesi günü okulların açıldığı ilk gün saat:17.00da proğrama aldığı Erciyesspor maçının ne saati ne de günü, akla mantığa sığmayacak düzeyde; ayrıca Halis ÖZKAHYA ve İlker MERAL, ElaZığspor taraftarını ve yönetimini artık bezdirdi yeter Allah aşkına bu isimler bu şehre önyargıyla bakıyor. 1 değil 2 değil...

Gelelim Bordo-Beyazlı ekibe bu takımı bugün itibariyle "Sportif Açıdan" bu konuma getiren yönetim, teknik kadro, futbolcu ve diğer paydaşların tamamını tebrik etmek gerekir.

İki önemli as oyuncusunun olmadığı Erciyes maçında Elazığspor rakibine pozisyon bile vermedi. İlerleyen yaşına rağmen kaptanın özverisi, takımını organize etmesi bugünkü başarıda önemli bir yer tutmaktadır.

Hele ki Tom diye bir top cambazımız varki, Allah nazarlardan korusun. Tabiki diğer tüm futbolcu kardeşlerimiz üzerlerine düşeni fazlasıyla yapiyorlar.

Lig uzun maraton alternatif oyuncuların denendiği bu müsabakada Binya, Ümit ve sonradan dahil olan Kenan henüz tam hazır olmadıklarını 11'i zorlayacak düzeyde olmadıklarını gösterdiler. Fakat benim kendi şahşi görüşüm Mesut SARAY kaliteli bir kumaşa sahip, çok az süre almasına rağmen soğuk kanlılığı, oyunun her iki yönünü de oynamaya çalışması ve de ara paslarıyla gelecek adına bana ışık verdi.

Şimdi gelelim asıl konumuza; Başkan bana 8 milyon verin, takımı 30. Hafta şampiyon yapayım. Çok iddialı bir söz bence... Peki bu para verilecek mi? *Verildiği takdir de "Allah korusun Şampiyon olamazsak" futbol bu sonuçlarını kestirmek zor! *Gerekli nakdi yardım yapılırsa, Şampiyon olamazsak gelecek yıl bu konsensüs bir daha sağlanır mı? *Son bir soru daha, Yönetimin istediği 8 milyon değilde, daha az bir destek sağlanırsa 3-5 milyon gibi, şampiyonluk yaşanmazsa yönetim, biz 8 dedik siz az verdiniz diyecek mi?

Bakalım görelim Rabbim neylerse güzel eyler, Umarım bu haftaki birlik beraberlik ve yakaladığımız bu güzel başarı sezon sonunda da yaşanır. Sezonun başından itibaren tüm yazılarımda bu takım Elazığ'ın, bizler ve diğerleri Elazığ için varsak değerlerimize sahip çıkmamız gerekir. Bu rüzgar her zaman böyle esmez...

Saygılarımla esen kalın.