Her zorlu süreçten değerlerimize sarılarak çıkıyoruz

Elazığ İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Elazığ Şubesi Koronavirüsle mücadele kapsamında sokağa çıkmaları sınırlandırılan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için seferber olmuş durumda.

Her zorlu süreçten değerlerimize sarılarak çıkıyoruz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Diyanet İşleri Başkanlığı ve Valiliğin talimatları doğrultusunda vatandaşların her daim yanında olmaya devam eden İl Müftülüğü, Elazığ’da yaşanan deprem sonrası olduğu gibi şimdi de karşı karşıya kalınan Koronavirüs salgınına karşı üzerine düşen vazifeleri yerine getirmek için gayret gösteriyor.

Sahada halkın hizmetinde olan personel ve din görevlileri ile birlikte, TDV görevlileri de yaşlı ve hasta vatandaşlara destek olmak amacıyla kurulan "Vefa Sosyal Destek Grubu" çalışmaları kapsamında gayretli çalışmalarını sürdürüyor.

İhtiyaç sahiplerinin taleplerini alan TDV ekibi hazırlanan gıda kolilerini bizzat vatandaşların kapısına kadar götürüp teslim ederken, diğer bir ekip ise 65 yaş üstü vatandaşların maaşlarını elden kendilerine ulaştırıyor.

Vefa İletişim Merkezi'nde dönüşümlü olarak görev yapanlarla birlikte sahada oluşturulan ekipler canla-başla çalışırken, Maddi ve manevi yardımına koşulan vatandaşların hizmetlere yönelik memnuniyetleri, görevlilere karşı sergiledikleri tavır ve davranış ile ettikleri dualar hizmet heyecanının artmasına vesile oluyor.

Millet olarak, her zamankinden daha çok bir birbirimizin yanında ve destekçisi olmamız gereken zor günlerden geçtiklerini belirten Müftülük görevlileri;

“Şanlı tarihimize baktığımızda her zorlu süreçten bizi bir araya getiren, bizi biz yapan değerlerimize sarılarak çıktığımızı görüyoruz. İnşallah bu sıkıntılı günleri de yine aynı ruhla geride bırakacağız.” ifadelerine yer verdiler.