HER KÜLFETİN BİR NİMETİ VARDIR

Öfkesi aklından büyük olanlar homurdanıp duruyor

HER KÜLFETİN BİR NİMETİ VARDIR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Öfkesi aklından büyük olanlar homurdanıp duruyor. Zübeyde Hanım Caddesi neden? Trafiğe kapalı çalışmalar gece yapılsın, gündüz Trafiğe açılsın diye. Yıllar önce bakım ve onarımdan geçen Zübeyde Hanım Caddesi artık türbülanslı yol olarak anılmaya başlanmıştı. Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ ın yaz programına aldığı Zübeyde hanım caddesi hem genişletilecek, hem de yeniden asfaltlanacak.

Bu çalışmalar devam ederken tabi ki, şehir insanı sıkıntılı günler geçirecek. Öfke kontrollünü sağlamayanlar acımasızca sözlü saldırılarda bulunsa da unutulmalı ki, Her külfetin bir nimeti vardır.

Birileri bunu kabul etmek istemese de Hayat kendi kurdigerarını icra edecek. Sayın Belediye Başkanı yaptığı çalışmalarla birilerinin yelkenlerini şişirip kızdırsa da, zaman ve mekân onu haklı çıkaracak.

Yeni Türkiye için uygun bir nitelik arayanlar, yapılan hizmetlerden asla ve asla şikâyetçi olmamalıdır.

Evet Elazığ Belediye Başkanı siyasi bir karşılık olarak değil, millete hizmet yolunda çalışmalarına devam ederken olumlu veya olumsuz yazılanları dikkate almak zorunda olduğunu bilen geçmişi Milli görüş, geleceği parlak bir siyasetçi olarak görülüyor.

Sayın Mücahit Yanılmaz yaptıkları hizmetlerle siyasi jübilesi geç olacak siyasilerden olup belki de tarihe geçecek.

Sayın Başkan, ramazan ayı içinde yapılan teknik bir hata ile her ne kadar yıprandıysa da toparlanmasını bildi.

Yanılmaz ailesinin masumiyet karnesi ortadadır. Niyetim dışardaki resmi aktarmayan kurmayların iletemediğini iletmektir.

Çünkü Sayın Yanılmaz arkasından yanlış hamle yapanları af edecek gibi değil. Elazığ Belediyesinde siyasi jübile yaparken berrak ayrılmak isteyecektir.

Sözün özü şu ki, Belediye de dönen kirli angajmanları bozan Sayın Yanılmaz, omuzlara çıkanlara izin vermeden hizmetlere devam edecektir. Yazımın başında bahis ettiğim gibi Zübeyde Hanım caddesi kısa zamanda bitirilecektir. Lakin yapılan hizmetlerin geçici de olsa zorluğunu elbet şehir insanı yaşayacaktır. Bize düşen sabırla beklemektir.

Selam ve Dua ile.