HEM MÜCADELE HEM PROJE

ZAMANINDA VE YERİNDE ALDIĞI KARARLAR İLE KORONAVİRÜS İLE MÜCADELEDE ÖNEMLİ BİR BAŞARI SAĞLAYAN ELAZIĞ VALİSİ ÇETİN OKTAY KALDIRIM, ŞEHRİN EKONOMİK, SOSYAL VE TURİZM ALANINDA GELİŞMESİNİ SAĞLAYACAK PROJELERİ DE İHMAL ETMİYOR

HEM MÜCADELE HEM PROJE
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Göreve geldiği günden itibaren şehrin birçok alandaki avantaj ve potansiyellerini öne çıkaran ve bunlar üzerinde projeler geliştiren Elazığ valisi Çetin Oktay Kaldırım, önce 24 Ocak depremi ardından da tüm dünyayı etkisi, altına alan koronavirüs salgını ile mücadele çalışmalarına rağmen şehrin geleceğini ilgilendiren kalıcı projelerini hayata geçirmek için de çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TURİZMSİZ OLMAZ

Şehirlerin doğal güzellikleri, tabiatı, bitki örtüsü, görsel şölen sunan manzaraları, su sporları, kış sporları, kayak merkezi, inanç turizmi ve gastronomi alanlarda öne çıkma ce ekonomik kazanç elde etme çalışmaları son yıllarda üzerinde en çok çalışılan ve proje üretilen alanları oldu.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Harput, Hazar Gölü, Hazababa Kayak Merkezi, Baskil’de bulunan kanyonlarla birlikte birçok projeyi hayata geçirmenin adımlarını atmış ve sonuçlanması için de yakın takipçisi olmuştu.

MACERA PARKI

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, bu çerçevede Elazığ’ın turizmine yeni bir soluk getirecek olan Macera Parkı, Kayak Merkezi ve Türkiye’nin en uzun Zipline parkurunun bulunduğu Hazarbaba Turizm Merkezine konaklama alanı inşa edileceğinin müjdesini verdi.

İçinde butik otel, bungalov evler, kafeterya, kayak evi ve hizmet alanlarının bulunduğu proje için sahadaki teknik çalışmalar başladı.

BAŞARI HALKIMIZA BAĞLI

Şehrin turizm projeleri ile yakından ilgilenen ve sürekli sahada çalışmalar yapan Vali Kaldırım, koronavirüs ile mücadele kapsamında yaptıkları çalışmalardan çok başarılı sonuçlar alındığını ve bunda en büyük payın hemşerilerimizde olduğunu belitti.

Valisi Çetin Oktay Kaldırım,  konuya ilişkin sosyal medya hesabından şu cümleleri paylaştı: “Sevgili Elazığlılar; İlimizde Kovid19 ile mücadelenin 1. aşamasında isabetli kararlar ve tedbirler alarak son derece başarılı olduk. Şimdi ülkemizde tedbirlerin tedricen kaldırıldığı yeni bir sürece girildi. Burada başarı tamamen sizlere bağlı. Maske takalım, soysal mesafeyi koruyalım”