' HDP ASILSIZ İDDİALARLA BENDEN İNTİKAM ALMAK İSTİYOR'

Erol KARA/HDP 'nin kendisini yıpratmak için her türlü entrikayı çevirdiğini söyleyen Erol,''Benim Ak parti'ye geçeceğimi söylüyorlar bu asla doğru değil'' diye konuştu.

 ' HDP ASILSIZ İDDİALARLA BENDEN İNTİKAM ALMAK İSTİYOR'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Partiye gidecek kendisini CHP’den attırmak istiyor algısının tamamen asılsız olduğunu söyleyen Gürsel Erol, ‘’Siyasette benden intikam almak istiyorlar’’ diye konuştu.

 

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol” İnsanlar bu iftiralara inanıyor. Böyle bir şey olamaz. Ben buna cevap vermeye bile utanıyorum Gürsel Erol gibi CHP’nin içinden  gelen Türkiye’nin en genç il başkanlığını  yapan birisini parti değiştirmesi utanç verici bir durumdur. CHP ‘de üyeliğim devam eder veya etmez. Hiç kimse benim kadar CHP’ye gönülden yürekten bağlı olamaz. Benim dedem CHP’nin ilk Milletvekili. Babam Elazığ ‘ın merkez ilçe başkanı.Ben CHP gelenekleriyle gelen biriyim ve çocuklarıma bırakacağım en büyük miras da budur. Benim başka bir partiye geçme gibi bir haddim olamaz. Ben CHP’den seçilmiş bir Milletvekiliyim ve Elazığlıların Milletvekiliyim. Bana oy veren vermeyen herkesin Milletvekiliyim,ama  bunu bilinçli yapıyorlar .Bu HDP’nin bir oyunudur. Beni yıpratmak için yapıyorlar. Çünkü seçim kampanyasında da farklı söylemlerde bulundular bana oy gelebilecek bölgelerde. Benim adaylığım onların seçilmesini engelledi. Ben Elazığ ‘dan aday olmasaydım HDP’nin Milletvekili çıkarma riski vardı. Engellediğim için intikam duygusu ile AK Partiye geçeceğim söylemleri ile yıpratmaya çalışıyorlar. Bunların hepsi bilinçli ama ben bunların TBMM’de bunların cevabını vereceğim. “dedi.

 

HUKUKİ HAKLARIMI ARAYACAĞIM

 

Parti sizi ihraç ederse ne yapacaksınız sorusuna, Gürsel Erol” Hiçbir zaman ben bağımsız olmayacağım. Ben her daim CHP’liyim. Ben hukuki olarak haklarımı arayacağım. Benim CHP ile olan bağımı kimse koparamayacak. Disiplin kurulunun beni ihraç edeceğine ihtimal vermiyorum. CHP ile gönül bağımı hiç kimse koparamaz. Vatandaş üzerine düşeni yaptı seçti, şimdi sıra bizde. Elazığ ‘a hizmet etmek ile ilgili neler yapabiliriz onun mücadelesini vereceğiz.” dedi.

 

Seçim çalışmaları nedeniyle yorgun düşerek, iki kez hastanelik oldum ve seçim gecesi alınan başarıdan sonra beni CHP merkezinden ne arayan ne de soran olmadı diyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,” Şuan örgütlerin bir kurultay talebi var. Bu taleplerin her geçen gün arttığını görüyorum.Mesele Kılıçdaroğlu’nun gidip İnce’nin gelmesi değil. Mesel yeni bir söylemin gelişmesi” dedi.