HAZARSAM BAŞKANI ÇOBAN BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETTİ

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Doç

HAZARSAM BAŞKANI ÇOBAN BAŞKAN ALAN'I ZİYARET ETTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi (HAZARSAM) Başkanı Doç.Dr. Bilal Çoban Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

ALAN: ELAZIĞ İÇİN ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPILIYOR

HAZARSAM Başkanı Doç.Dr. Bilal Çoban ile makamında bir görüşme yapan Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, sivil toplum kuruluşlarının kuruluş amacı doğrultusunda bulundukları bölgeye ve halkımıza hizmet etmesi gerektiğinin altını çizerek, “Dostluğumuz ve arkadaşlığımız çok eski yıllara dayanan Sayın Hocamız Bilal Çoban tarafından kurulan Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi kuruluşundan beri ilimizin önemli problemlerinin çözümü başta olmak üzere ilin kalkınma ve gelişmesi doğrultusunda önemli çalışmalar yapmıştır. Elazığ’ın büyük şehir olması için başlatılan imza kampanyası ve çimento fabrikasının il dışına taşınması noktasındaki girişimleri çok değerli hizmetler olmuş ve Odamız tarafından da desteklenmiştir. Sayın Çoban’la çok eski yıllara dayanan dostluk ve arkadaşlığımız söz konusu. Kendisine çalışmalarında başarılar diliyor, nazik ziyareti için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

ÇOBAN: ELAZIĞ TSO İLİN KANAAT ÖNDERİDİR

HAZARSAM Başkanı Doç.Dr. Bilal Çoban da Başkan Alan’a gösterdiği ilgi nedeniyle teşekkür ederek, “Bugün Sayın Başkanımızla ilimizin genel sorunları ve çalışmalar hakkında istişarede bulunmak üzere bu ziyareti gerçekleştirmiş bulunuyorum. Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası ilimizin çok önemli bir kanaat önderi ve sivil toplum kuruluşlarımızın çatı örgütü konumundadır. Dolayısı ile ilimizdeki her problemin çözümü yada ilimiz için her önemli projede mutlak suretle Elazığ TSO’nun destek ve önderliği gerekiyor. Sayın Başkanımız Alan bu noktada çok değerli girişim ve çalışmalarda bulunuyor. İfade ettikleri gibi bizlerin bu şehir için önemli gördüğümüz her çalışmaya destek olmuşlardır. İlimizin çok önemli bir sorunu olan Teşvik Yasası konusunda da çok önemli bir çıkış yaparak Elazığ OSB’De yapılacak yatırımlar için çok değerli bir değişiklik yapılmasını sağlamışlardır. İnşdigerah Sayın Başkanımız yeni dönemde Elazığ’ın bütünü için Teşvik yasasının kapsamının da genişletilmesini de sağlayacaktır. Biz kendisine bu noktada güveniyoruz. Bu düşüncelerle Sayın Başkanımıza çalışmalarında başarılar diliyor, teşekkür ediyorum” dedi.