Hayatlarının Rotasını çizdiler

'Sağlık Yönetimi' ve 'Sağlık Kurumları İşletmeciliği' bölümlerinden mezun olan kız öğrenciler, Türkiye'nin en büyük şehir hastanelerinde Rönesans İşletme Hizmetleri'nin 'Rota Programı' kapsamında istihdam ediliyor. 

Hayatlarının Rotasını çizdiler
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'de ileri teknolojiye sahip sağlık sektörü hızla büyüyüp, branş yelpazesi genişlerken, sağlık kurumları işletmeciliğinde uzman çalışanlara duyulan ihtiyaç da artıyor. Rönesans İşletme Hizmetleri, bu ihtiyacı dikkate alarak, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ile hayata geçirdiği “Rota Programı” kapsamında, sağlık yönetimi ve işletmeciliği alanında yeni mezun kız öğrencilerin rotasını çiziyor. Aynı zamanda önemli bir sosyal sorumluluğu yerine getiren şirket; kadın istihdamını destekleyen bu program ile yeni mezun gençlere ilk iş deneyimi sunarken, aynı zamanda sektöre kalifiye eleman yetişmesini sağlıyor. 

Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Adana Şehir Eğitim ve Araştırma, Elazığ Fethi Sekin ve Yozgat Şehir Hastanelerinde, program kapsamında istihdam edilen "Rota Kızlar", eğitimini aldıkları mesleği yapmanın, bu sayede de “mutlu çalışma hayatı ile mutlu insan” olmanın ayrıcalığını yaşıyor.