HASTANE KAPANMIYOR

Elazığ İl  Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat, ''Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanemizi canlı tutmak için birçok sağlık birimini oraya taşıyacağız.'' dedi.

HASTANE KAPANMIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Erkan BAY/ Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Cahit Polat,Hakimiyet Gazetesine yaptığı açıklamada, ’’Elazığ Şehir Hastanesi’ne taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi binasını kullanacağız.Bir çok birimi o binaya taşıyacağız.’’ dedi.

 

MÜJDEYİ İL SAĞLIK MÜDÜRÜ DOÇ.DR.POLAT VERDİ

Elazığ’da faaliyete geçen ve oldukça modern bir hizmet veren  Elazığ Şehir Hastanesi’ne taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı.

Özellikle Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi yolu üzerinde bulunan esnafların merakla beklediği  müjdeyi Elazığ İl Sağlık Müdürü Doç.Dr.Cahit Polat verdi.

   

ELAZIĞ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE YENİ SAĞLIK TESİSLERİ YAPILACAK

Doç.Dr.Cahit Polat,’’Elazığ Şehir Hastanesine taşınan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesine yeni sağlık tesisleri yapılacak.Verem Savaş,Aile Sağlığı Merkezi, 112 ,Merkezi Laboratuvar,Sağlıklı Hayat Merkezi gibi bir çok birimi oraya almayı düşünüyoruz.Yani binanın her tarafını kullanacağız.Farklı şeylerde düşünüyoruz.’’ dedi.

 

İNŞALLAH ESNAFLARIMIZ DA BUNDAN MEMNUN KALIRLAR

Şuan için aktif olmayan Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesinin her tarafını sağlık tesisi olarak kullanacaklarını ifade eden Doç.Dr.Cahit Polat,’’ Sağlık Ocağı,Verem Savaş,Aile Sağlığı Merkezi,112 ,Merkezi Laboratuvar ve Sağlıklı Hayat Merkezi o binayı  canlı tutacaktır. Ayrıca yine farklı çalışmalarımız var.Orayı canlı tutmak için gerekli girişimlerde bulunacağız. İnşallah esnaflarımız da bundan memnun kalırlar.Eski canlılık tekrar kazandırılmış olur.Bu konular ile ilgili de toplantı yapacağız.’’ dedi.

 

SAĞLIK TURİZM İÇİN TOPLANTI DÜZENLEYECEĞİZ

Sağlık Turizmi ile ilgili çalışmalar da yaptıklarını ifade eden Doç.Dr.Polat, ’’Sağlık Turizm ile ilgili bir çalıştay yapacağız.Hazırlıklarımız var.İlerleyen haftalarda toplantı düzenleyeceğiz. Dışarda hasta getirmek için neler yapmalıyız konulu bir toplantımız olacak.Toplantımıza Milletvekillerimiz,Belediye Başkanımız,Ticaret ve Sanayi Odamız ve Özel Hastanelerin temsilcileri katılacak.’’ dedi.