Hangi Filmler Vizyonda?

Merakla beklenen, gişe rekoru hedefleyen yerli ve yabancı yapımlar beyaz perdede izleyici ile buluşuyor.

Hangi Filmler Vizyonda?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Müfreze

Enes Bilal Taşçı’nın yönettiğini merakla beklenen film, sinemaseverlerin beğenisine sunuldu. Filmde başrolü Sera Tokdemir, Emrah Girgin ve Deniz Oral paylaşıyor.

Müfreze filminde, küçük bir kız çocuğunu kurtarmaya çalışan askeri ekibin verdiği mücadele anlatılıyor. Teröristlerin işgal ettiği küçük bir köyde yaşayan çocuklar, içtikleri sudan zehirlenir ve valilik olaya müdahale eder. Çocukların tedavisi için köye gelen doktor Kemal'e, 7 kişilik bir komando birliği eşlik eder. Hastalardan küçük bir kız çocuğunun durumu ağırlaşınca çocuğun şehre götürülmesine karar verilir. Ancak şehre gitmek isterlerken yollarını kesen terör örgütü onları engeller. Askerler, çıkan çatışma sırasında doktoru ve çocuğu korumak için zorlu bir mücadele verir.

Saklambaç

Ryan Murphy tarafından yazılan filmin yönetmenliğini Matt Bettinelli-olpin ve Tyler Gillett üstlendi. Samara Weaving, Andie MacDowell ve Adam Brody gibi ünlü isimlerin yer aldığı film vizyona giriyor.

Filmin konusu ise; Korku ve gizem öğelerinin yanında, komedi öğesini de bünyesinde barındıran film Grace ve Alex’in 18 aylık ilişkilerini evlilikle taçlandırdıkları gece, Alex’in ailesiyle oynadıkları saklambaç oyununa odaklanıyor.

7. Koğuştaki Mucize

Mehmet Ada Öztekin’in yönetmenliğini yaptığı ve Aras Bulut İynemli, Nisa Sofiya Aksongur ve Deniz Baysalın başrolünde olduğu 7.Koğuştaki Mucize, sinemalarda izleyiciyle buluşuyor.

Film, 7 yaşındaki kızı Ova ile aynı zeka yaşına sahip olan baba Memo’nun adalet arayışı anlatıyor.

Muhteşem Üçlü

Murat, hiçbir işte dikiş tutturamayan bir adamdır. Saf bir adam olan Yavuz, bir tamircide kalfa olarak çalışmaktadır. Saf bir adam olan Ömer ise bir tülü laf anlamayan bir adamdır. Fakir ama herkesin birbirine destek olduğu bir mahallede yaşayan Murat, Yavuz ve Ömer, yaptıkları sakarlıklarla kendilerini türlü maceraların içinde bulur. 

İhsan Aydın’ın yazdığı filmde yönetmen koltuğunda ise Mahmut Kaptan üstlendi. Kemal Uçar, Deniz Gürzumar ve Burak Alkaş’ın başrolü paylaştığı film vizyondaki yerini aldı.

Lanetli Kardeş

Sam Barrett’in yönettiği Nicola Bartlett ve Austin Castiglione’nin başrolünde oynadığı ABD yapımı film, korkuseverlerle buluşuyor.

Filmin olay örgüsü işe şöyle gelişiyor; Sorunlu sanatçı Cassie gördüğü cinayet sanrıları ile bunları resmederek başa çıkmaya çalışmaktadır. Ancak resmettiği olaylar gerçekleşmeye başlayınca, Cassie'nin sevdikleri tehlikye girer. Cinayetleri işleyen ile arasında bir bağ olduğunu anlayan Cassie, kendini kurtarmak ve cinayetleri durdurmak için geçmişi ile yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Gerçeğin Peşinde

Sürükleyici gerilim öyküsüyle izleyiciyi ekrana kilitleyecek filmin yönetmenliğini Kim Farrant, senaristliğini ise Luke Davies ve David Regal yapıyor.

Yvonne Strahovski, Noomi Rapace, Luke Evans’ın başrolünde yer aldığı filmde; Çocuğunun trajik ölümünün ardından hayatını yeniden kurmaya çalışan Lizzie, komşusunun kızı ile ilgili bir takıntı geliştirir. Kızın kendi çocuğu olduğuna inanmaya başlayan Lizzie'nin bu takıntısı, çocuğun koruyucu annesi ile istenmeyen bir yüzleşmeye neden olacaktır.