HAMZA YANILMAZ DUALARLA ANILDI

Ak Parti Elazığ eski Milletvekili ve iki dönem Elazığ Belediye Başkanlığı görevinde bulunmuş merhum Hamza Yanılmaz, vefatının 8. yıl dönümünde Kültür Park Cami'sinde okunan Mevlid-i Şerif ve dualarla anıldı.

HAMZA YANILMAZ DUALARLA ANILDI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Akıncılar Derneği tarafından düzenlenen anma törenine Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz ve ağabeyi Muzaffer Yanılmaz, Ak Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut, AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, STK il temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

“KURAN-I KERİM TİLAVETİ VE YASİN-İ ŞERİF OKUNDU”

Akıncılar Derneği Elazığ Şubesi’nin Hamza Bey’in vefatından sonra her yıl düzenlediği anma programları kapsamında gerçekleştirdiği Mevlit programı, yatsı namazına müteakip Kültür Park Camii’nde eda edildi. Programa dualarıyla eşlik eden vatandaşlar Merhum Hamza Yanılmaz’ın Elazığ ve ülke siyaseti açısından değerli bir devlet adamı olduğunu, şehre önemli eserler kazandırdığını ve her zaman gönüllerinde hak ettiği değerde olacağını ifade ettiler. Program sonunda ise Yanılmaz ailesi, vatandaşların başsağlığı dileklerini kabul etti.