HALKIMIZI BEKLİYORUZ

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü konserlerine Muharrem ayı dolayısıyla Tasavvuf Konseri ile devam ediyor.

HALKIMIZI BEKLİYORUZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Koro Müdürü Olcay Bürhan yaptığı açıklamada Muharrem ayı dolayısıyla 28 Eylül’de Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezinde bir konser düzenleyeceklerini açıkladı.

Bürhan; “Muharrem ayı dolayısıyla Tasavvuf Musikisinden oluşan bir repertuarla Koro Şefimiz Kenan Çimtay yönetiminde izleyicilerimizin karşısına çıkacağız.

Konserimiz Solo ve Koro eserlerden oluşmakta olup, konser öncesinde de misafirlerimize Elazığ Belediyemiz tarafından Aşure ikramında bulunulacaktır.

Elazığ Devlet Klasik Türk Müziği Korosu Müdürlüğü olarak bizlerde hemşerilerimizin hicri yılbaşı olan Muharrem ayını tebrik ediyor hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Ayrıca Elazığ Belediye Başkanımız Sayın Mücahit Yanılmaz’a bu güzel gün için ve konserimize sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz.

28 Eylül 2017 Perşembe günü Saat: 20:00’de Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi Salonunda düzenlenecek olan konserimize tüm halkımız davetlidir.  Bizleri yalnız bırakmayacak olan hemşerilerimize iyi seyirler dilerim” dedi.