HAKSIZLIK YAPMAYALIM

Hicret Mahallesi muhtarı Günışığı Gazetesi'nden Şah İsmail Gezici'nin sorularını yanıtlamış ve kendi düşüncelerini ifade etmiş. Valilikten belediyeye ve diğer kurumlarla ilgili görüşlerini birazda insaf sınırlarını zorlayarak dile getirmiş.

HAKSIZLIK YAPMAYALIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

 

Kamu kurumlarının asıl amacı kamuya ve halka hizmet etmektir. Her bir kurum ve kurum yöneticisinin tek amacı ve hedefi hizmette iyi bir noktaya yakalamak ve memnuniyet oranını üst seviyelere çıkarmaktır. Ancak bu amaca hizmet etme aşamasında zaman zaman yasal süreç, zaman zaman işin gereği beklenecek süreç hizmeti aksatabilir ya da kısmen öteletebilir.

Bunlar yapılırken de hiçbir art niyet, halka tepeden bakma, hele muhtarları yok sayma gibi bir bakış olmaz ve olamaz.

Gerek valimiz Çetin Oktay Kaldırım, gerekse Belediye Başkanımız Şahin Şerifoğluları halkın ulaşma konusunda  en rahat ve en ulaşılabilir olduğu yöneticilerimizdir. Mahalle muhtarlarımızın randevu taleplerinin karşılanması ve muhtarların il yöneticisiyle daha uzun görüşmelerini sağlamayı önceleyen özel kalemlerin ilk fırsatta bu görüşmeyi sağlama konusundaki gayretlerini de insaflı herkes bilir.

Zaman zaman öne çıkma ve kendini hissettirmeye yönelik gayretler, birilerini karalamak ve eleştirmek üzerinden yapılmasa daha iyi olur diye düşünürüz. 

Valimiz ve Belediye Başkanımız her zaman  kolay görüşülecek isimlerdir. Gerisi hissidir ve faraziyedir.