Hakimiyet yazmışsa doğrudur!

Geçtiğimiz hafta özel haberle duyurduğumuz 'Bingöl geçer not almadı, alternatif Elazığ olabilir' haberimizin doğruluğu, TFF yetkililerince Gençlik Merkezi'nde inceleme yapılmasıyla tescillenmiş oldu

Hakimiyet yazmışsa doğrudur!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Hakimiyet Gazetesi’nin geçtiğimiz hafta “Bingöl geçer not almadı, alternatif Elazığ olabilir” başlığıyla kamuoyuna duyurduğu haber, her ne kadar bazı kesimlerce “Elazığspor için uygun değil” sözleriyle bir nevi yalanlasa da, TFF yetkililerince Gençlik Merkezi Sentetik Saha incelendi.

TFF 2. ve 3. Liglerin başlamasına yaklaşık 1 ay kalmasına rağmen halen maçlarını oynayacak saha bulamayan Birevim Elazığspor şartlar oluştuğu Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da iç saha maçlarını oynayacak.

Daha önce ihalesi yapılarak basın- protokol tribünü, zemin iyileştirilmesi, çevre düzenlenmesi ve güvenlik önlemleri gibi birçok eksikliklerin giderilmesi için ummalı bir çalışma yapılıyor. TFF Malatya Bölge Müdürlüğü’nden gelen yetkililerin ön denetim yaptıkları Gençlik Merkezi sahasında, zemin, 2.güvenlik kordonu, tribünler ve çevre düzenlemesi gibi eksikliklerin sezon öncesinde giderilerek, profesyonel maçlara hazır hale getirilmesi planlanıyor.

Takımlarımızın Gençlik Merkezi Sentetik Saha’da oynayıp, oynayamayacağına ilişkin karar önümüzdeki hafta içinde netlik kazanacak.