Hakimiyet yazdı, sorun çözüldü!

7 Ocak tarihinde 'Branda çok mu zor?' manşetiyle duyurduğumuz haberimizin ardından Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü harekete geçti

Hakimiyet yazdı, sorun çözüldü!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığ’ın nokta problemlerine parmak basan ve bir çok sorunun giderilmesinde öncülük eden Hakimiyet Gazetesi, futbolcuların kabusu haline gelen Gençlik Merkezi Sentetik Saha’yı 7 Ocak tarihinde manşetine taşıdı. “Branda çekmek çok mu zor?” manşetiyle okuyucularımıza duyurduğumuz haberde; “Gençlik Merkezi Sentetik Saha’nın Gençlik Merkezi tarafındaki kale, futbolcuların adeta kabusu oluyor” ifadelerine yer vermiş ve bu konunun branda çekilerek çözümü için yetkilileri göreve davet etmiştik.

EREN’DEN YERİNDE İNCELEME

Haberimizin ardından harekete geçen Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, tesis amiri Cihan Erdim’le birlikte incelemelerde bulundu. Kale arkalarının brandayla kapatılması için yetkili firma sorumlusuyla görüşmeler gerçekleştiren Eren, çalışmaların hemen başlatılması talimatı verdi. Talimatın hemen akabinde çalışmalara başlayan yetkililerin maç gününe kadar çalışmaları tamamlaması bekleniyor.

Hakimiyet Gazetesi olarak yakın ilgi ve alakalarından Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren’e teşekkür ediyor, yaptığı başarılı işlerin devamını diliyoruz.

MİSAFİR TRİBÜN TAŞINIYOR!

Gençlik Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ziyaretleri esnasında önemli bir problemi daha çözüme kavuşturdu. İl protokolünün sezon başından bu yana büyük tepkisine neden olan ve şeref tribünün yanında bulunan Misafir takım tribünü, Elazığsporlu taraftarların izlediği maraton tribünün yanına alınacak.