'HAKİMİYET İYİ BİR GAZETE'

'HAKİMİYET İYİ BİR GAZETE'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Başlık bize değil Fox Televizyonunda sabah kuşağı haber programını sunan ünlü gazeteci İsmail Küçükkaya’ya ait.

Gazetecilik mesleğinin;  tüm meşakkatlerini, zahmetini ve zorluklarını unutturan ve sizleri mutlu kılan en önemli ve en güzel yanı, birileri tarafından takdir edilmeniz ve methiyelere layık  olmanızdır. Hele bu övgüler ülkenin en zor beğenen önemli bir gazetecisinden geliyorsa daha bir anlamlıdır ve değerlidir.

Merkezi Diyarbakır ‘da bulunan Güneydoğu Gazeteciler Cemiyetinin 34. ödül törenine katılan Gazeteci İsmail Küçükkaya, Gazetemiz Hakimiyet’e övgüler yağdırdı. Hakimiyet Gazetesi köşe yazarı  Erol Kara’ya konuşan Küçükkaya,  her sabah yerel gazetelere yer verdiklerini belirterek, Gazetemizin başlıkları ve manşetlerini çok beğendiğini söylemesi tüm  ekip olarak elbette hepimizi mutlu kıldı. Emeklerimizin boşa çıkmadığını gösterdi bizlere..

“Elazığ Hakimiyet, sabahları yayına verdiklerimizden bir tanesi. Başlıkları iyi, haberleri iyi gazetelere yer veriyoruz. Böylece ulusal basının can çekişmekte olduğu bir dönemde yerel basına hem güç veriyoruz, hem de yerel basındaki arkadaşlarımızın morali yerine gelsin istiyoruz. Üstelik habercilik yarışını bu defa biz merkezden yerele değil yerelden merkeze doğru taşımış oluyoruz. Elazığ Hakimiyet Gazetesi çok iyi bir gazete çok iyi haber ve başlıkları var. Çalışanlarını, yazarlarını ve sahibini tebrik ederim”

Bu duygular ve cümleler de Küçükkaya’ya ait. Ne diyelim, söylemesi gerekenlerin en güzelini söylemiş gazeteci ağabeyimiz. Bize de bu övgülere layık olmak için daha çok çalışmak düşer.

Bir teşekkürü de biz çalışanlar olarak Gazetemizin imtiyaz sahibi saygıdeğer Ahmet Toprak’a yapmak istiyoruz. Gazetemizin daha iyi noktalara gelmesi için tüm imkânlarını seferber eden ve bizlere bir patron değil ağabey gibi  yaklaşan Sayın Ahmet Toprak’a bizlere bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyoruz.