HAİNLERE İNAT UNUTMADIK,UNUTTURMAYACAĞIZ

Erkan BAY/Elazığ'da İl Emniyet Müdürlüğüne PKK'lı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırının üzerinden tam 3 yıl geçti.

HAİNLERE İNAT UNUTMADIK,UNUTTURMAYACAĞIZ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

        Malatya yolu üzerindeki, Sürsürü Mahallesi Çayda Çıra Kavşağı'nda bulunan Elazığ Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı 18.08.2016 yılı saat 09.20'de yapıldı. Teröristler bomba yüklü aracı kent merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan 4 katlı Emniyet Müdürlüğü'nün hemen yanındaki otoparka giden yolda infilak ettirdi.

 

TERÖRE İNAT DİK DURDUK

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğüne 18 Ağustos 2016 tarihinde terör örgütü PKK tarafından bombalı araçla düzenlenen saldırıda 3 polis memuru şehit olmuş, 251 kişi yaralanmıştı. 

Bu hain saldırı Elazığ’da ilk defa yapılmış en büyük terör saldırısıydı. Canımız yanmıştı,şehitlerimiz ve yaralılarımız vardı.Ama teröre inat gözyaşlarımızı içimize akıttık.Düşmanı sevindirmedik. Elazığ ile birlikte tüm Türkiye kenetlendi. Vatandaşlar saldırının gerçekleşmesinin ardından Emniyet Müdürlüğüne koştu.Yaralılara yardım etmek için var gücü ile çabaladı. Hastanelerin önü yaralılara kan vermek için sıraya giren vatandaşlar ile doldu taştı. Tüm dünya teröre karşı dik duran Elazığ’ı konuştu.

ELAZIĞ TEK YÜREK MİTİNG DÜZENLEDİ

Saldırıdan bir gün sonra Elazığ’da teröre lanet yürüyüşü düzenlendi. Mitingte  tüm Elazığlılar ellerinde Türk bayraklarıyla teröre lanet okudu.Tüm dünyaya terör karşı dik durma dersi verdi.

TAM 3 YIL OLDU

Elazığ’da yaşanan bu hain saldırının üzerinden  tam 3 yıl geçmesine rağmen, acısı halen içimizde. Teröre hiçbir zaman geçit vermeyen Elazığ, dimdik ayakta ve teröre inat kenetlendi.Bizler Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak düzenlenen hain saldırı da şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet,yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Teröre inat hep birlikte haykırıyoruz. ‘’UNUTMADIK,UNUTTURMAYACAĞIZ”