HADİ HAYIRLISI!

Ligde namağlup yoluna devam eden Bordo Beyazlı ekibimiz ilk galibiyetini farklı ve net bir skorla alarak taraftarlarına ışık saçtı

HADİ HAYIRLISI!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligde namağlup yoluna devam eden Bordo Beyazlı ekibimiz ilk galibiyetini farklı ve net bir skorla alarak taraftarlarına ışık saçtı.

 Denizlispor karşında kaleci Kazım'ın da ilk iki goldeki büyük hatasıyla taraftarlarına keyifli ve rahat bir maç izleten Elazığspor, pas yüzdesinin yüksek olduğu müsabakada forvet bölgesindeki oyuncuların maça damgasını vurduğunu söyleyebiliriz.

Fakat herşey şimdi herşey günlük gülistanlık gözüksede, farklı bi galibiyet alınmış olsa da sağlam adımlarla basmak gerekir. Eksi yanlarımızı da iyi giderken analiz edip çözümler üretmemiz gerekir. Nedir bunlar diye soracak olursanız? -Yapılan 21 transferin var olan borçlara etkisi ne olacak? Bu kadar transfere ihtiyaç varmıydı? -Gelenlerden hiç forma şansı bulamadan giden oyuncu sayısı kaç olacak? Geçtiğimiz sezon Enis KAHRAMAN ve Çağlayan ALPSATAN örneği gibi

Burdan teknik kadroya da bi mesajım olacak ön libero mevkinde Kayalı 18'e alınmıyor, David Deniz ile yollar ayrılıyor, Forvet oyuncusu Traore'den ön libero devşirmeye çalışıyoruz. Ön libero oyuncusu, rakipten top çalma, pres yapma, rakibi bozma, defansına yardım etme özellikleri olan oyunculardan oluşur. Topu oyuna sokma, atak başlatma ve rakip sahada hücuma katılma gibi özellikleri daha sonra aranır. Zaten oyunu bu şekilde 2 türlü oynayacak oyuncuyu bulsak bize yedirmezler. Neyse konuyu şöyle bağlayayım Traore'nin bahs ettiğimiz şu defansif hangi özelliği çok baskın; Traore ofansif yönü etkili bi forvet oyuncusu olarak bilinir ve öylede bi oyuncudur, ilerleyen haftalarda biz Kayalı'yı ararız umarım sorunlar çözülür egolarımıza yenik düşmeyiz. Şunu da belirteyim ben Kayalı'yı tanımam oda beni tanımaz yarın Segbefia cezalı olsa veya Allah korusun sakatlansa David KILINÇ yok, Kayalı yok, M.Ali Doğan yok, Zeki'yi baştan gönderdiniz!

Ee bu nasıl planlama, gerçi stoper mevkisinde de inşdigerah Kemal TOKAK, sağ salim bi sezon geçirir de bari bu mevkide zafiyet yaşanmaz.

Yazıyı kaleme aldığım bu dakikalarda transfer saatinin son dakikalarına giriyorduk. Hep söyledim. Yine söyliyecem 21 transfer içerisinde, 10 futbolcu yerine 1 tane işi koparacak, sezonda 15 gol üstüne çıkacak, rüştünü ispatlamış, 3 sezondur hasretle beklediğimiz O santrafor alınsa bu ligin en iddialı kulüplerinden biri durumuna geliriz.

Teknik kadronun ilk iki haftada, sol dışta Hakan'ın yetersiz olduğunu fark edip değişikliğe gitmesi kararının yerinde olduğunu daha önce söylemiştim.Darısı Traore'nin başına!!!

Bu arada Elazığ'lı bi Firmamızın isim hakkı için anlaştığını ve diğer firmalarında bu kulübe destek olması gerektiğini söylemeliyiz. Kimsenin bağış yapmasına gerek yok, reklam karşılığında, STAD ismi karşılığında vs vs. nedenlerden dolayı destek vermesi gerekir. Şampiyonluk bi hava işidir, sadece kulüple olmiyor, ortak paydaşlar kulübü desteklemeli...

Bu takım elbette kolay kurulmadı, yukarda her ne kadar olumlu eleştiriler de bulunsakta; zamanında yapılmış önemli transferler ve zamanında yapılmış bir kamp dönemi var. Bu sebeplerden dolayıda yönetimi kutlamamız gerekir.

 TEK İSTEĞİMİZ ELAZIĞSPOR'UMUZUN ŞAMPIYON OLMASIDIR.

Selam ve saygılarımla...