Hadi dönelim hayata!

Yenilenen kadrosuyla halen 3 puanı olmayan Bordo-Beyazlı ekibimiz, şanssızlığını Karabük'te kırma gayretinde

Hadi dönelim hayata!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 24. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz TY Elazığspor, Kardemir Karabükspor’un konuğu olacak. Antalya’da gerçekleştirdiği mini kampla bu maça hazırlanan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Karabük’e geçti ve konakladığı otele yerleşti. Temsilcimizde kadro dışı kalan Serdar Özbayraktar’ın yanı sıra Kadir Taşoğlu kart cezası nedeniyle pazar günü sahada olamayacak. Sezon boyunca hiçbir galibiyet alamayan ve küme düşmesine sayılı haftalar kalan Kardemir Karabükspor’da da hedef zorlu maçtan 3 puanla ayrılıp, sezonun ilk galibiyetini almak.

KARABÜKSPOR İLE 12. RANDEVU

İki takım daha önce 11 kez karşı karşıya geldi. Elazığspor ile Karabükspor 1979-1980 sezonunda 2. Ligde başlayan rekabette yarın 12. kez kozlarını paylaşacaklar. Süper Lig’in de aralarında olduğu rekabette geride kalan 11 maçta Elazığspor rakip fileleri 18 kez havalandırırken, Karadeniz ekibinin ise 9 golü bulunuyor. Son olarak ligin ilk yarısında Elazığ’da oynanan maçı Elazığspor 4-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Elazığspor’un Karabükspor karşısına; Sabri, Tufan, Idrissa Diarra, Gökhan, Ahmet Burak, Kadir Bekmezci, Dialo, Traore, Mustafa, Emir ve Lamine Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor.

24 Şubat Pazar günü saat 13.30’da Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanacak olan ve Antalya Bölgesi A Klasman Hakemi Murat Erdoğan’ın düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 2’den canlı olarak yayınlanacak.