Gürtürk:'Haklının Gür Sesi Olduk'

10 yıl önce şehrin ortak aklı ve vicdanı olarak yayın hayatına başlayan, bu süre içerisinde sessiz yığınların sesi, halkımızın hissiyatının tercümanı olan Haber Ayrıntı Gazetesi ilk gün ki heyecan ve kararlılıkla Elazığ'ın gür sesi olmaya devam ediyor.

Gürtürk:'Haklının Gür Sesi Olduk'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Şehrin ortak aklı, ortak vicdanı ve gür sesi olan Elazığ Star Haber Gazetesi, 30 Haziran 2009 tarihinde merhaba dedi okurlarına. Bu tarihten itibaren zaten oldukça köklü ve eski olan Elazığ basın tarihine bir halka daha eklenmiş oldu.

Haber Ayrıntı Gazetesi İmtiyaz Sahibi Serkan Gürtürk yaptığı açıklamada,“ Gazeteciliği şehrimize ve insanlarımıza karşı bir sorumluluk olarak gördük. Haklının gür sesi olduk. Mazluma kalkan, zalime engel olmak bildik bu mesleği. Konuşulmayan ve yazılmayanları gündeme getirdik.

Şehrin bilinen sorunları yanında bu sorunların olumsuz sonuçlarının doğurduğu problemlere dikkat çektik. Eleştirmenin ve sürekli şikâyet etmenin kolaycılığına sığınmadık. Sorunlarla birlikte çözüm önerilerimizi de açık yüreklilikle ifade ettik.

Kalemimiz ve sayfalarımız bizlerin değil her dem şehrimizin emrinde oldu.  Halkımızın hissiyatı, düşünceleri ve vicdanının sesi bu gazetede yer buldu ve çoğunlukla da hayata geçti.

Teröristlerin hain saldırısı sonucu bombalanan eski emniyet müdürlüğü yerine TOKİ tarafından konut ve iş merkezi yapılması fikrine daha ilk günden karşı çıktık ve bu konuyu manşetlerimizle gündeme taşıdık.

Aslında bu görüş halkımızın ortak talebi, vicdanların ortak haykırışı idi. Bu haykırış dalga dalga yayıldı ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a kadar ulaştı.  Elazığlının haklı talepleri ve önerileri Cumhurbaşkanımızın ağzından TOKİ’ye talimat olarak döndü ve sonunda bu alanda halkımızın emrine sunulacak bir park, şehitler anıtı olarak döndü.

14 Mayıs 2019 tarihinden itibaren Haber Ayrıntı olarak yayın hayatına devam eden gazetemiz, gündeme getirdikleri konular ve çözüm önerileriyle hep farklı oldu. Sorgulayan, sorgulamakla kalmayıp alternatifler sunan, sıkıntıların giderilmesi yönünde köklü çözüm önerileri sunan gazetemiz farklı yayın anlayışı ve tecrübeli kadrosuyla daha nice yıllar halkımızın emrinde olmaya devam edecektir.” dedi.