Gürsel Erol'dan tek takım önerisi!

Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'dan gündem oluşturacak bir açıklama geldi...

Gürsel Erol'dan tek takım önerisi!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ederek, Elazığspor ve Elazığ Belediyespor’un birleştirilmesi önerisinde bulundu

Gazetemizi ziyareti esnasında değerlendirmelerde bulunan Erol, Elazığspor ve Elazığ Belediyespor’un ortak bir yönetim anlayışıyla yönetilmesinin daha doğru olacağını bildirdi. Elazığspor’un borç yüküne, Elazığ Belediyespor’un ise borçsuz oluşuna dikkat çeken Gürsel Erol, “Futbola vereceğimiz desteği tek bir yere vererek marka değerinin yaşatılmasına ve korunmasına katkı vermek lazım” dedi.

“DESTEĞİ BİR YERE VEREREK…”

Elazığspor’un durumunu değerlendiren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,“Elazığspor’un küme düşmesinden, borçları ile uğraşmasından dolayı ve kendi kaderine terk edilmesinden dolayı son derece üzgünüm. İşte sezon başlarken Bayburt maçını 3-1 kaybetmesi, gelecek ile ilgili kaygılarımızı arttırdı. Elazığ’daki futbolda birlikteliği sağlamalıyız. Bir tarafta da Elazığ Belediyespor var. Daha doğrusu Elazığspor ile Elazığ Belediyespor’u bir araya getirilerek, ortak bir yönetim anlayışı ile tek bir kulübe çevrilerek bütün futbola vereceğimiz desteği tek bir yere vererek marka değerinin yaşatılmasına ve korunmasına katkı vermek lazım. Yani bir taraftan borcu olmayan Elazığ Belediyespor, diğer taraftan borç yüküyle uğraşan ve ekonomik sıkıntıları olan Elazığspor var. ” şeklinde konuştu.

TEK KULÜBE NASIL ÇEVİREBİLİRİZ?

Elazığ’da futbola inanılmaz bir ilgi olduğunu kaydeden Erol, “Köylere gittiğimde bile Elazığspor’un durumu ne olacak diye soru soruyorlar. Bu demek ki toplum futbolun markalaşması ile ilgili bir beklenti içerisinde. Bunu da sağlıklı bir şekilde oturup konuşmak lazım. Elazığ’da kulüpleri nasıl bir araya getirebiliriz. Tek kulübe nasıl çevirebiliriz? Yeni bir hikaye nasıl yazabiliriz? Diğer taraftan bir memnuniyetimi ifade etmek istiyorum. İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı Süper Lig’de mücadele edecek. En azından buraya Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi takımların gelmeleri, süper ligden bir ile takımların gelmelerinin farkını Elazığlılar görecek. Elazığspor’un veya Elazığ Belediyespor’un TFF 1. Lig’de, Süper Lig’de oynaması halinde kentte nasıl bir değişim olacağını herkes görürdü. İki takım birbirini destekleyerek Elazığ’ı kamuoyunda farklı noktalara götürebilir.” dedi.