GÜRSEL EROL'DAN AÇIKLAMA

CHP tarafından kesin ihraç istemiyle Parti Disiplinine sevk edilen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol son süreçle ilgili açıklama yaptı.

GÜRSEL EROL'DAN AÇIKLAMA
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Erol, “Ben CHP’nin 95 yıllık tarihinde ailece yer alan, atadan dededen partili ve CHP’nin son 35 yılında aktif siyaset yapan biriyim. CHP’li olmak benim için gözümü açtığım ve yaşadığım sürece taşıyacağım siyasi onurdur” dedi.

CHP’ye 41 yılın ardından Elazığ’dan milletvekili kazandıran Gürsel Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Yönetimini istifaya davet etmişti.

CHP Genel Merkezi de Milletvekili Gürsel Erol’un açıklamalarının ardından Milletvekili Erol’u kesin ihraç istemiyle parti disiplin kuruluna sevk etmişti.

Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, gelinen son süreçle ilgili yeni bir açıklama yaptı.

 

“EN BÜYÜK ONURLARI PARTİMİN VE HALKIMIZIN DESTEĞİYLE YAŞADIM”

Milletvekili Erol açıklamasında, “Ben CHP’nin 95 yıllık tarihinde ailece yer alan, atadan dededen partili ve CHP’nin son 35 yılında aktif siyaset yapan biriyim. CHP’li olmak benim için gözümü açtığım ve yaşadığım sürece taşıyacağım siyasi onurdur. Hayatım boyunca yaşadığım en büyük onurları partimin ve halkımızın desteğiyle yaşadım” dedi.

 

“ELAZIĞ HALKININ GÜVENİNİ ALMIŞ, BİR MİLLETVEKİLİYİM”

Seçim kazanmış bir milletvekili olduğunu hatırlatan Milletvekili Erol, “7 Haziran 2015 seçimlerinde partimin milletvekili çıkaramadığı Tunceli’den 1 Kasım seçimlerinde Tunceli halkının desteğiyle,24 Haziran seçimlerinde 41 yıldır milletvekili çıkaramadığımız Elazığ’da örgütümüzle birlikte çalışarak oylarımızı %100 artırıp Elazığ halkının güvenini almış, partim adına seçim kazanmış bir milletvekiliyim. Benim için hiçbir mevki, makam ve ünvan CHP’li olma onurundan daha önemli değildir. Siyasi cambazların ve aktörlerin dedikodularına asla pirim verilmemelidir” ifadelerini kullandı.

 

“HADDİ DEĞİLDİR”

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol son olarak, “Benim CHP’li kimliğimi ve partime bağlılığımı hiç kimsenin tartışması haddi değildir. Siz dostlarımdan ve partililerimden bu dedikodulara itibar etmemenizi rica ediyorum” dedi.