Gürgöze'den Alpay'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Tamer ÖREN - Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE,  BBP İL Başkanı Alpay GÖKÇE'ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Gürgöze'den Alpay'a Hayırlı Olsun Ziyareti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE ve beraberindeki heyet geçtiğimiz aylarda Büyük Birlik Partisi Elazığ İl Başkanlığına seçilen Alpay GÖKÇE’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.  Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren BBP Elazığ İl Başkanı ALPAY “ Sayın başkanımızın yoğun bir şekilde çalıştığını yazılı, görsel ve sosyal medya aracılığıyla takip ediyoruz. Bu yoğunluk içerisinde sağ olsunlar bizlere de nezaket ziyaretinde bulunma olgunluğunu gösterdiler. Ben şahsım ve camiam adına sayın başkanımıza ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Ramazan Beyi geçmişte yapmış olduğu çalışmalarına vakıf olduğum için nasıl bir siyasi duruşa ve ahlaka ve iş disiplinine sahip, dürüst bir kişiliğinin olduğunu bilen insanlardan biriyim. O yönüyle kendisi Elazığ siyaseti açısından kazanç olarak görüyorum. Bizim gibi gençlere de olumlu bir örnek olması yönünde çok faydalı bir isim olduğunu görüyorum. Bir olgunluk gösterdiler ve bizi ziyaret ettiler. Biz muhalefet partisiyiz, eleştiri makamında olan kişileriz.  Doğal olarak yeri geldiğinde  yapıcı eleştirilerimiz olacak. Çabamızın, gayemizin Elazığ’a hizmet olduğu noktasından hareketle hoşgörü, genişlik, engin yürek gösterirlerse bunlardan dolayı mutluluk duyacağız. Bizleri de memleketin ülkenin gelişmesini isteyen hizmet eri olarak değerlendirsinler” dedi.

Merhum Muhsin YAZICIOĞLU’nun mirasının Elazığ’daki temsilcisi olarak Alpay GÖKÇE’yi görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden  Ak Parti Elazığ İl Başkanı Ramazan GÜRGÖZE “Siyasi partiler arasındaki bu görüşmelerin, iletişim kaynaklarının açık olmasını önemsiyoruz. Ülkenin birliği, beraberliği, ülkenin gelişimi muhalefetin muhalefet görevini yapması ve iktidarın da hizmet görevini yapması noktasında da muhalefetin eleştirilerine de açık olması noktasında da  önemli olduğunu hep ifade ediyoruz. Siyasi ahlakımızı ve ilkelerimizi bu yönde belirlemişiz.  Siyasi partilerin yanlış buldukları  konularda kendileri açısından yanlış gördüklerini eleştirmeleri buna karşın iktidarda olan partilerinde  bu nezakette olgunluklarda olmaları gerekir. Bizler 2 yılı aşkın bir süredir Elazığ’da partimizi temsil ederken bu anlayışta olduk.  Partimiz bu millete hizmet ederken ülkemizi daha ileri götürmek milletimizin refah düzeyini daha ileriye taşımayı önemsiyoruz. Bu minvalde çalışmalar ortaya koyuyoruz. Muhalefetlerde bu doğruları desteklemeli varsa kendileri açısından yanlışlar varsa tabiki eleştirmeli zaten muhalefet partisi olmak da bunu gerektirir” diye konuştu.

Merhum Muhsin YAZICIOĞLU’nun misyonunu temsil etmenin Alpay GÖKÇE’nin omuzlarına önemli bir sorumluluk yüklediğini vurgulayan GÜRGÖZE “ O da bunun farkında olan genç bir kardeşimiz.  Kendisi de bu sorumluluğunun farkında olan bir birisi dolayısıyla Büyük Birlik Partisi’ni Elazığ’da hakkıyla inancımızı tam net bir şekilde ifade ediyorum” diye kaydetti.

Açıklamaların ardından bir süre daha basına kapalı daha devam etti.