Gür: 'TFF'nin nihai kararını bekliyoruz'

Gür: 'TFF'nin nihai kararını bekliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Genel Başkanı Mustafa Gür, Türkiye Futbol Federasyonu’nun Alt Ligler ile ilgili yapılacak toplantının ardından karar vereceğini belirterek, alınan kararları federasyon olarak uygulayacaklarını belirtti. Kulüplerin Türkiye Futbol Federasyonu’ndan beklentileri olduğunu ifade eden Başkan Gür, ortada bazı senaryoların dolaştığını belirterek; “. Kaç takım çıkacak, küme düşme olacak mı diye senaryolar yapılıyor.” dedi. “Alınan karara göre yol haritası çizeceğiz ve bizde bu kararları ilimizde uygulayacağız”diyen Başkan Mustafa Gür yaptığı açıklamada şunları söyledi;

“SENARYOLAR ÜRETİLİYOR”

“Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu’nun açıklayacağı kararı bekliyoruz. Bazı senaryolar dolaşıyor. Kaç takım çıkacak, küme düşme olacak mı diye senaryolar yapılıyor. Talepler çok grup sayısını arttırma hedefleri var. 2.lig de grup sayısını arttırma var 3.lig de tekrar 4. grubu oluşturma planları var. Değişik senaryolar üretiyorlar. Bugün yarın 2.Lig, 3.Lig, Bölgesel Amatör Lig ve Amatör ligler ilgili karar alınacak.”

“TOPLANTIDAN NETİCE BEKLİYORUZ”

 “Oynanmasını isteyen takımlar var, istemeyen takımlar da var. Şampiyonluğa giden takımlar oynanmasından taraf küme düşme kalksın diyen takımlar da var. Herkes kendi puantajına göre talepleri var haklı olarak. Bunun nasıl olacağını TFF’nın kararına göre vereceğiz. Toplantıda inşallah bir netice çıkarmasını bekliyoruz. Alınan karara göre yol haritası çizeceğiz ve bizde bu kararları ilimizde uygulayacağız. Kulüplerin federasyondan taleplerimiz var nihai kararı TFF verecek.”