Gür: 'Resmi açıklama bekliyoruz'

Gür: 'Resmi açıklama bekliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

            Elazığ Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Mustafa Gür, liglerin başlaması ile ilgili olarak senaryoların ve planların olduğunu ancak bunların resmi açıklama olmadığını belirterek “Liglerin başlaması için resmi olarak bir açıklamanın yapılmasını bekleyeceğiz.” dedi.

Liglerin başlaması ile ilgili olarak Gençlik ve Spor Bakanı’nın TFF, 1. Lig Kulüpler Birliği, 2.ve 3. Lig Kulüpler Birliği, TFF 1. Lig 2. Ve 3. Lig kulüplerinin belirlediği kulüp başkanları ile TASKK Genel Başkanının video konferans sistemi ile görüşmeler yaptıklarını belirten ASKF Başkanı Mustafa Gür şu ifadeleri kullandı;

“Tüm dünyanın etkilendiği virüs salgını ile mücadele kapsamında, ülkemizde de Sağlık Bakanlığı, Sağlık Bilim Kurulu tarafından yapılacak Pandeminin bitmesi açıklaması sonrasında TFF tarafından tüm ligler ile ilgili yeniden çalışma yapılarak kamuoyu ile bilgi paylaşımı yapılacaktır. Şu anda bazı senaryolar paylaşılmaktadır. Ancak bunlar resmi açıklamalar değildir. Bu durumda bilgi kirliliğine yol açmaktadır. Doğal olarak bizlerde resmi bir açıklamanın yapılmasını beklemek zorundayız. Resmi açıklamanın yapılmasının ardından bizde gerekli çalışmaları yapıp ilgili kararları alacağız.”