Gülaç: 'Altıparmak futbolcularımızı arıyor!'

Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç ile kaleci Ahmet Sabri Fener, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Gülaç: 'Altıparmak futbolcularımızı arıyor!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç ile kaleci Ahmet Sabri Fener haftalık basın toplantısında açıklamalar yaptılar.

Grandmedical Manisaspor karşısında alınan yenilgiden dolayı taraftarlardan özür dileyerek konuşmasına başlayan Elazığspor Basın Sözcüsü Av. Cengiz Gülaç, “Kötü bir oyun ortaya koyduk. Maç öncesi Manisaspor’un eksi puan ceza almasının bizim için iyi olmadığını düşünmüştüm. Kötü oynadık. Hocamız da kabul etti. Hüseyin hoca bu ligin kurt hocalarından biri. Gerekli teşhisleri yapacaktır. Biz kendisine inanıyoruz. Futbolcularımızın da biraz dikkatli olmaları lazım. Ben bu sonuçta paranın sebep olduğuna inanmıyorum. Bizim nasıl zorluklar içinde olduğumuzu biliyorlar. Böyle bir gerekçe olamaz. Disiplinsizlik zaten olamaz. Bunu anladığımız zaman sert önlemler alırız. Geçen sene, forvetimiz yokken, transfer yasağı varken, riske girip iki forveti gönderdik. Yönetim olarak gerektiği yerde gerekli müdahaleyi yaparız. Takım içinde en büyük avantajımız, müthiş bir uyumun olması. Gruplaşma söylentilerine taraftarlarımız itibar etmesinler. Sonuç itibarıyla, kötü bir oyundu, kötü bir sonuçtu. Bu hafta inşallah telafi edip yükselişe geçeriz” şeklinde konuştu.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI

Boluspor maçı biletlerinin satışa çıktığını aktaran Gülaç, “ Bilet fiyatlarında bir değişiklik yok. VIP tribün 50, kapalı tribün 20, misafir tribün 20, kale arkası 5 TL” dedi.

“ALTIPARMAK LÜTFEN FUTBOLCULARIMIZI ARAMASIN”

Eski Elazığspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak hakkında bazı duyumlar aldıklarını ifade eden Gülaç, “Bazı şeyleri kamuoyunun bilmesi lazım. Kendisinin bizim için bir değeri yoktu lakin şu anda görev yaptığı camia bizim için çok değerlidir şehir olarak. Erzurumspor bizim kardeş şehrimiz. Bu dostluk bozulmaz. Ama Erzurumlu dostlarımız da Mehmet Altıparmak’ın bizim futbolcularımıza telefon açmasının, ayartmasının lütfen önüne geçsinler. O ne yaparsa yapsın bizim Erzurum ile olan dostluğumuz zarar görmez. Ama kendileri de sıkıntı yaşarlar. Bunları federasyona bildirdiğimiz takdirde bir yaptırımı var. Altıparmak Erzurum’la bizi birbirine düşüremez. Bizim futbolcularımızı lütfen aramasın. Haddini bilsin. Giderken bir dünya hakaret etti, belgeleriyle cevap verdik. Utanmak yerine, susmak yerine, bizim futbolcularımızı arıyor. Israrla ‘gönderin’ dediği adamı bile arıyor. İnsanda biraz utanma duygusu olur. Gereken cevabı veririz” ifadelerini kullandı.

“HOCAMIZA VE KADROMUZA İNANIYORUZ”

Takım içinde huzursuzluk olduğu iddialarına ise Av. Cengiz Gülaç, “Takım içinde huzursuzluk yok, olamaz. Bir, bizim şu andaki mevcut kadromuz kaliteli insanlardan oluşuyor. İki, Hüseyin hocamız buna izin vermez. Futbolcularımıza haksızlık yapmayalım. Yok böyle bir şey. Performans düşüklüğü oldu, bunu kabul ediyoruz. Çözüm bulunacağına inandığımızı, hocamıza ve kadromuza inandığımızı söylemek istiyoruz” şeklinde cevap verdi.

 

AHMET SABRİ: “BAŞARILI OLMAMIZDAKİ SEBEP ARKADAŞLIK”

Elazığspor’un genç file bekçisi Ahmet Sabri Fener ise, “Çalışma olarak birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Soner abi iyi bir kişilik, iyi bir karakter. Antrenmanlarımız iyi geçiyor, herkes birbirine yardımcı oluyor. O yüzden hiçbir sıkıntı çekmiyoruz” dedi.

“HERKESTEN ÖZÜR DİLERİZ”

Sezona iyi başladıklarını ifade eden Ahmet Sabri, “Sonrasında 5-6 haftalık kötü bir gidişimiz vardı. Manisaspor maçı bizim için çok kötü geçti. Maçtan önce bir avantajımız bir de dezavantajımız vardı. Biz bunu avantaja çeviremedik. Bu yüzden herkes çok mutsuz, üzgün. Yeni hoca, yeni şans dedik. Hoca da tabii ki galibiyetle başlamak isterdi ama olmadı. Kimsenin beklemediği bir performans, kötü gidiş oldu. Herkesten özür dileriz. Bu takımı buraya getiren bizleriz. Bu işi yoluna sokacağız inşallah” ifadelerini kullandı.

Haftasonu oynanacak olan Boluspor maçı hakkında da konuşan genç oyuncu, “Boluspor son haftalarda iyi gidiyor. Bizim açımızdan çıkış maçı olacağını düşünüyorum. İnşallah kazanırız, diğer maçlar için de bir motive olur bizim için. Devamı da gelir” dedi.