GÜÇLÜ VE SAMİMİ EKİP

GÜÇLÜ VE SAMİMİ EKİP
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Uzun bir bekleyişin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Elazığ İl Başkanlığı görevine getirilen Şerafettin Yıldırım, İl Yürütme Kurulunu da açıkladı.

Her bir birim başkanının aynı zamanda İl Başkan Yardımcısı olduğu yürütme kurulu üyeleri, teşkilat tecrübesi olan, geçmişte Belediye meclis üyeliği görevinde bulunmuş, halkta karşılığı olan samimi isimlerden oluşuyor.

Her ne kadar İl sekreterinin kelimenin anlamı ve kullanıldığı yerleri hesap etmeden olaya biraz resmiyet, biraz, “bir bilen” edasıyla olsa gerek “İl Yürütme Kurulu Hazirun Listesi” olarak medyaya servis ettiği özel tasarım capste yazılı olan isimler,  kompleksten, kibirden ve ulaşılamaz olma özelliklerinden uzak, hizmete hazır oldukları ve sahaya inmek amacıyla heyecanlandığını hissediyoruz.

Biliyoruz ki başarı, tek kişinin gayretiyle değil ekip ruhu ve dayanışması ve birlikte koşturmanın samimiyeti ve bereketiyle gelir.

Her bir birim kendi görev alanıyla ilgili en iyiyi yapma derdi ve sorumluluğunda olmalıdır. Eğer bir görev tevdi edilmiş ve hizmet etme beklenilmişse bu bir güven ve itimatın sonucudur.

 Bu güveni boşa çıkarmak, hem davaya hem de Türkiye’nin gelecek tasavvuruna ve 2023, 2071 hedeflerine haksızlık olur. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın geçtiğimiz hafta İl başkanları toplantısında dile getirdiği gibi verilen görevin hakkını vermek, misyona değer katmak gerekir. Kimsenin bulunduğu görevde fuzuli şagil olma lüksü olamaz, olmamalı.

Yürütme Kurulu üyelerimize yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyor ve çalışmalarında muvaffakiyetler diliyoruz.