Güç bela hayata dönüş!

Bordo-Beyazlı ekibimiz, ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan maçın ikinci yarısında farka koştu ve Gaziantepspor'u 3-0 mağlup etti

Güç bela hayata dönüş!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 28. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Tetiş Yapı Elazığspor deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya geldi. 17 Mart Cumartesi günü saat 13.00’te Gaziantep Stadyumu’nda oynanan ve İzmir Bölgesi A Klasman Hakemi Yiğit Arslan’ın düdük çaldığı maça temsilcimiz; Sabri, Serkan, Mehmet Yiğit, Sezgin, Emre, Kadir, Alpaslan, Hora, Halil İbrahim, Tatos ve Diarra onbiriyle çıktı.

 

GAZİANTEP 39’DA KIZARDI!

Küme düşmesi kesinleşen rakibi karşısında maça tutuk başlayan Bordo-Beyazlı ekibimiz 16’da Tatos ve 20. dakikada Hora ile gole yaklaşsa da sonuç bulamadı. Gaziantepspor’da 39. Dakikada Hüseyin Polat kaleci Sabri’ye yaptığı müdahale sonrası direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. İlk 45 dakikadan gol sesi çıkmayınca takımlar soyunma odalarına golsüz eşitlikle girdiler.

ALPASLAN, TATOS, DIARRA…

Maçın ikinci yarısına daha istekli başlayan Tetiş Yapı Elazığspor, Gaziantepspor savunmasının 64. dakikada kırabildi. Hora’nın ceza sahası içinde düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı gole çeviren Alpaslan takımını 1-0 öne geçirdi. 72. dakikada ceza sahası dışından kazanılan serbest vuruşu Tatos usta işi bir vuruşla filelere gönderdi ve farkı 2’ye çıkardı. Mücadelede son sözü ise Senegalli yıldız Lamine Diarra söyledi. Sol kanattan Emre’nin pasını filelere gönderen Diarra skoru 3-0’a getirdi. Temsilcimizin 90+1. dakikada Hora ile bulduğu gol ise ofsayt gerekçesiyle değer kazanmadı. Bu galibiyetin ardından temsilcimiz puanını 41’e yükseltirken, Gaziantepspor 1 puanla son sırada kaldı.

Tetiş Yapı Elazığspor, Milli maçlar nedeniyle liglere verilecek aranın ardından Grandmedical Manisaspor ile evinde karşı karşıya gelecek.