Grup Merkez Hasar 7. yılını kutladı

Grup Merkez Hasar Elazığ Acente Müdürlüğü, kuruluşunun 7. yılını düzenlediği program ile kutladı.

Grup Merkez Hasar 7. yılını kutladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kültürpark'ta düzenlenen 7. kuruluş yıl dönümü programı, Grup Merkez Hasar Yönetim Kurulu Başkanı  İbrahim Türkeş Kocabey, Grup Merkez Hasar Genel Müdürü Namık Kaplan ve Grup Merkez Hasar Elazığ Acente Müdürü Arif Seval'in katılımıyla gerçekleşti.

Hasar yönetimi ve danışmanlık hizmeti ile alanında profesyonel işlere ve başarıya imza atan Grup Merkez Hasar, yoğun bir katılımla 7. yılını kutladı.

Programın ardından düzenlenen plaket töreninde ise gazetemiz spor muhabiri Hüseyin Kabukçu'ya da plaketi takdim edildi.

Grup Merkez Hasar Hangi Alanlarda Hizmet Veriyor?

Grup Merkez Hasar Yönetimi ve Danışmanlık Hizmetleri A.Ş. kurulduğu 2006'dan beri ülkemizde Hasar Tasfiyesi konusunda bir ilke öncülük ederek, sigorta kapsamında oluşan her türlü trafik kazası, iş yeri kazası, yangın, doğal afet, kasko, deprem, tıbbi kötü uygulama, DASK, TARSİM, gibi tüm sigorta kapsamında oluşan bedeni ve maddi zararların en kısa sürede karşılanmasının sağlanmasına aracılık yapıyor. Kaza mağdurlarına yönelik doğru ve güvenilir bir danışmanlık hizmeti veriyor. bu hizmet ülkenin 79 ilinde toplam 291 personel ile başarılı bir şekilde sürdürülüyor. Bugüne kadar sayıları binlerle ifade edilebilecek mağdur vatandaşa hizmet verdi.