'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE YAKIŞAN BAŞKAN BEN OLACAĞIM'

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Sanayi ve Rüstempaşa Mahallelerinde büyük coşkuyla karşılandı. Mahalle sakinlerine hitap eden Şerifoğulları 'Bunu iddia ediyorum 81 il içerisinde gönül belediyeciliğinin en fazla yakışacağı başkan ben olacağım. Elazığ'ın her tarafını altından da döşesek eğer sizlerin gönlüne giremezsek, sizlerle birlikte hareket edemezsek, sizlerin derdi ile dertlenemezsek yapmış olduğumuz hizmetlerin anlamı olmayacak.'

'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİNE YAKIŞAN BAŞKAN BEN OLACAĞIM'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, Sanayi ve Rüstempaşa Mahallelerinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Her iki mahallede de büyük coşku ve sevgi gösterisiyle karşılanan Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, projelerini anlattı ve 31 Mart seçimleri için destek istedi.

Sanayi Mahallesinde kahvehane toplantısında vatandaşlara hitap eden AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, “Rabbim nasip eder Belediye Başkanı makamına oturursak 5 yıl boyunca gece gündüz demeden Elazığ için çalışacağız. Genç yaşta rabbim bana çok güzel bir fırsatı nasip etti. İnşallah o makamı da nasip ettikten sonra gerekirse başımızı yastığa koymadan Elazığımızın her bölgesine, her mahallesine hizmet edebilme adına çalışacağız. İlk günden beri aynı şeyi söylüyorum, son güne kadar da aynı şeyi tekrarlayacağım; Bizlerin siyasetinin ve kişiliğinin özünde adalet, samimiyet, dürüstlük, şeffaflık, eşit hizmet, hesap verebilirlik ve gönüllere girebilmek olacak. Adaletten asla taviz vermeyeceğiz. Her mahallemize eşit hizmet götüreceğiz.” diye konuştu. 

Elazığ’ın problemlerini çözmeye talip olduklarını belirten Şerifoğulları, “Genciz. Dinamiğiz. Yılmayacağız, koşturacağız. Gençliğimizin bize vermiş olduğu enerjiyi sizler için, hizmet için harcamaya talibiz. Profesyonel bir ekiple çalışacağız. İşin ehli bir ekiple çalışacağız.” dedi.

“KATILIMCI BELEDİYECİLİĞİ EN ÜST SEVİYEDE UYGULAYACAK BİR BELEDİYE BAŞKANI OLACAĞIM”

Hizmet belediyeciliğini yaparken, aynı zamanda gönül belediyeciliğini yapmaya gayret edeceklerini vurgulayan Şerifoğulları, “Bu dönem Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatı ile hem hizmet belediyeciliğinin en üst düzeyde yapılacağı dönem olacak. Aynı zamanda da gönül belediyeciliği ile hizmet belediyeciliğimizi taçlandıracağız. Sizlerden kopuk bir siyaset yapmayacağız. Halkımızla birlikte olacağız. Sizlerin derdi ile dertleneceğiz. Sizlerin sıkıntıları ile ilgileneceğiz. Sizlerin iyi gününde, kötü gününde yanınızda olacağız. Sizlerle gülüp, sizlerle birlikte ağlayacağız. Bunu iddia ediyorum 81 il içerisinde gönül belediyeciliğinin en fazla yakışacağı başkan ben olacağım. Burada sizlerle birlikte istişare eden, katılımcı belediyeciliği en üst seviyede uygulayacak bir belediye başkanı olacağım. Elazığ’ın her tarafını altından da döşesek eğer sizlerin gönlüne giremezsek, sizlerle birlikte hareket edemezsek, sizlerin derdi ile dertlenemezsek yapmış olduğumuz hizmetlerin anlamı olmayacak. Onun için hem Cumhurbaşkanımızın talimatı hem şahmımızın gerekliliği olan mütevazi kişiliğimizi sizlere fazlasıyla yansıtacağız. Kapalı kapılar arkasına sıkışmayacağız. Mutlu, müreffeh, huzurlu bir şehir oluşturabilme adına, her yönden kalkınmış bir şehir oluşturma adına bizler öncü olacağız.”

 

“ELAZIĞIMIZI HAYAL ETTİĞİ NOKTAYA GETİRECEĞİZ”

AK Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, daha sonra Rüstempaşa mahallesine giderek mahalle sakinleriyle buluştu.

Kalabalık bir topluluk tarafından heyecan ve coşkuyla karşılanan Şerifoğulları, burada yaptığı konuşmada, belediyeciliğin millete hizmet etmenin ilk kapısı olduğuna dikkat çekerek, “Belediyecilik, gönül işi, sevda işi, hizmet işidir. Allah’ın izni ile bu gönül de, bu aşk da bizde fazlasıyla var. Sizlere en güzel hizmeti getirebilme adına yılmadan çalışacağız ve Elazığımızı hayal ettiği noktaya getireceğiz.” dedi.

“BU ŞEHRİN HER KARIŞ TOPRAĞINDA AYAK İZİM VAR”

Elazığ’a hizmet etmenin onur ve gurur olduğunu vurgulayan Şerifoğulları, şöyle konuştu: “Elazığ’ın doğusunda, batısında, kuzeyinde, güneyinde her dilden, her ırktan vatandaşımıza eşit hizmet getirebilme adına çalışacağız.  38 yaşındayım, 35 yılımı Elazığ’da geçirdim. Devlet tecrübem var. İş adamıyım. Aynı zamanda bu şehirde doğmuşum, büyümüşüm. Bu şehrin her karış toprağında ayak izim var. Elazığ’ın her mahallesinin, her bölgesinin sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Bizler 5 yıl boyunca yapacağımız çalışmalar sonucunda mutlu, huzurlu insanların olduğu bir şehir hayal ediyorum. Bu hayal için sizlerle birlikte yol yürüyeceğim.”