Gökhan Aydaş Elazığ'da kalacak mı?

Kırmızı – Lacivertli ekibimizin ara transfer döneminde renklerine bağladığı golcü santrafor, Hakimiyet Gazetesi'ne açıklamalarda bulundu

Gökhan Aydaş Elazığ'da kalacak mı?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

TFF 3. Lig 2. Grup’ta kümede kalmayı haftalar öncesinden garantileyen ve haftasonu ligin son hafta maçına Karşıyaka karşısında çıkacak olan Kırmızı-Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor’da, ligin ikinci yarısının parlayan yıldızı şüphesiz Gökhan Aydaş oldu. Forma giydiği 16 maçta 11 kez rakip fileleri havalandıran başarılı santrafor, sezon değerlendirmesini Hakimiyet Gazetesi’ne yaptı. Kendisi adına başarılı bir Elazığ kariyeri geçirdiğine dikkat çeken Gökhan, şartlar oluştuğu takdirde yeni sezonda da Elaziz Belediyespor forması giymek istediğini söyledi.

“BURADA DAHA İYİ PERFORMANS VERECEĞİMİ HİSSETTİM”

Elaziz Belediyespor’da forma giymekten son derece mutlu olduğunu dile getiren 30 yaşındaki santrafor, “Bana Elaziz Belediyespor’un kapılarını açan Başkanımız Ahmet Toprak’a, Teknik Direktörümüz Alaattin Tutaş’a ve Genel Menajerimiz Metehan Kaçar’a ve diğer hocalarıma teşekkür ediyorum. İlk yarı benim için boşta geçti ama ikinci yarı buraya geldiğim andan itibaren sıcak bir ortamla karşılaştım. Buda benim özgüvenimin artmasına sebep oldu. Daha iyi performans vereceğimi bende hissettim burada. Takım olarak üst seviyeye ulaşmazsak da benim adına iyi geçti. Takımın tabi daha iyi noktalarda olmasını istiyorduk ama olmadı bu sene. İnşallah önümüzdeki sene bunu başaracak güce sahip olabiliriz. Bu inanç bizde var. Önümüzdeki yılın daha iyi olacağını düşünüyorum” dedi.

“ELAZIĞ’DA OLMAKTAN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM”

Elazığ’da olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Gökhan Aydaş, “Buradaki insanlar, buradaki yapı benim çok hoşuma gitti. Burada yarım sezonda kariyer rekorumu da kırdım 11 golle bu benim için mutluluk verici. Sezon sonu sözleşmem bitiyor ama Elaziz Belediyespor’la görüşmeden hareket etmeyi düşünmüyorum açıkçası. Başkanımızla görüştükten sonra mutabık kalırsak ben burada olmaktan dolayı mutluyum. Kalmak da isterim gelecek sezon” şeklinde konuştu.

“ÖNEMLİ OLAN TAKIM”

Gelecek sezon gol hedefi hakkında da değerlendirmeler yapan başarılı oyuncu, “Hedef her zaman bulunduğun konumun üstüne çıkmaktır her zaman. Takım için de bu sene bitirdiğimiz yerin üstünde olmak isteriz. Kişisel hedeflerim sadece benim için ama önemli olan takım. İnşallah takımı bulunduğu noktanın üstüne getirirsek bu beni daha çok mutlu eder” ifadelerini kullandı.