Gök, plaketle uğurlandı

Elazığ İl Özel İdare Bayan Basketbol Takımı'nın yollarını ayırdığı Başantrenör Berat Gök'e, hizmetlerinden ötürü plaket takdim edildi

Gök, plaketle uğurlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Mavi-Beyazlı Temsilcimiz Elazığ İl Özel İdare’nin yollarını ayırdığı Başantrenör Berat Gök ilimizden ayrıldı. Gök’e ilimiz sporuna vermiş olduğu hizmetlerden ötürü İl Özel İdare yönetimi tarafından plaket takdiminde bulunuldu ve teşekkür mesajı yayınlandı.

Yazılı teşekkür mesajında şu ifadelere yer verildi;

“2014-2015 sezonundan beri takımımızda görev alan çalıştığı dönemde ligin formatının değiştiği süreçte takımızın lige katılımına büyük katkı sağlayan, TKBL’de mücadele ettiğimiz 2 sezonda takım olarak Play-Off’da oynamamızda büyük katkı sağlayan, gerek ilimiz de gerek bölgemizde basketbolun kalkınmasında ve gelişmesinde büyük emekleri olan antrenörümüz Sayın Berat Gök ile görüşülmüş ve ayrılık kararı alınmıştır. Sayın Berat Gök’e görev süresi boyunca verdiği katkılar ve emeklerinden dolayı teşekkür eder, spor hayatının bundan sonraki döneminde ve yaşamında başarılar dileriz.”